Prin argumente dăm putere cuvântului scris

Prin argumente dăm putere cuvântului scris

588
DISTRIBUIȚI

La 16 ani de la fondare, Ziarul „Ecoul nostru” este prezent pe piaţa mediatică din raion şi din Republica Moldova fiind aşteptat vineri de vineri în casele cititorilor. Rămâne prezent prin fidelitatea abonaților săi şi credibil prin argumentul cuvântului scris.

La 16 ani de la fondare, Ziarul „Ecoul nostru” este prezent pe piaţa mediatică din raion şi din Republica Moldova fiind aşteptat vineri de vineri în casele cititorilor. Rămâne prezent prin fidelitatea abonaților săi şi credibil prin argumentul cuvântului scris.

 

Prezenţa ziarului, drept sursă credibilă de informare este dovada, că în această perioadă am depăşit toate bătăliile cu vremurile, cu greutăţile şi piedicile care ni s-au pus, că am avut şi avem o conlucrare eficientă cu susţinătorii publicaţiei. În acest timp am demonstrat că ştim să găsim resursele şi oamenii necesari pentru a merge înainte şi a menţine prezenţa publicaţiei pe piaţa informaţională. Ne-a încurajat şi faptul că cei care abonează ziarul, miile de cititori, au demonstrat susţinere şi fidelitate. Împreună cu ei am scris istoria acestor ani. Ne-am străduit să păstrăm încrederea dumneavoastră prin ceea ce am publicat şi publicăm. Ne propunem să fim tot atât de incitanţi, interesanţi şi aşteptaţi prin publicaţiile care urmează să le inserăm ediţie cu ediţie. Să pătrundem în esenţa evenimentelor şi ideilor lansate, să informăm veridic şi echidistant cititorul. Prin argumente să dăm putere cuvântului scris, prin curaj, perseverenţă şi zbucium pentru adevăr să reflectăm evenimentele şi realităţile vieţii, mersul istoriei raionului, ţării, fiecărei localităţi în parte, istoriile de succes ale oamenilor. Am fost şi vom rămâne o platformă de dezbateri a subiectelor de interes public şi a informării veridice. Vom fi alături de susţinătorii publicaţiei, vom merge în întâmpinarea interesului lor major. Aceasta ne va fi dăruirea, dar şi insistenţa jurnalistică de editori.

Greu ne-a fost, greu ne este, dar nu am cedat şi nu vom ceda. Pentru că am simţit şi am beneficiat în această perioadă de sprijinul şi căldura cititorilor noştri şi de o conlucrare susţinută prin idei, aprecieri şi propuneri, viziuni în reflectarea realităţilor. Nu căutăm urme pe care să păşim în atingerea acestor obiective. Le creăm pe ale noastre proprii şi păşim pe ele în reflectarea subiectelor şi gestionarea procesului de creaţie şi editare.

Lumina recunoştinţei o direcţionăm către dvs., cei care abonează şi citesc, „Ecoul nostru”, colaborează întru editarea sa. Mulţumim partenerilor care solicită spaţiu pentru diferite materiale de interes public şi profesional, mulţumim partenerilor care ne susţin în editarea ziarului şi distribuirea sa pe fiecare adresă unde este aşteptat. Această colaborare este o neobosire continuă şi dovada unei implicări permanente a fiecărui dintre dvs. Este o conlucrare rodnică, eficientă care are drept produs ziarul prezent în casele cititorilor, „Ecoul nostru” sursa credibilă şi veridică de informare.

Prin abonamentele la „Ecoul nostru” pentru anul în curs cât și prin cele care le înscriu pentru anul viitor, 2016, cititorii ne-au acordat mandat de încredere pentru activitatea de mai departe. Potrivit mărturisirilor lor, orice nu s-ar întâmpla: „ziarul „Ecoul nostru” este necesar să apară vineri de vineri, căci avem  mare nevoie  de el.”