DISTRIBUIȚI

Recent, la Consiliul raional s-a desfășurat ședința de lucru cu participarea reprezentanților Consiliului raional Sângerei în persoana președintelui raionului, Grigore Corcodel și vicepreședintelui, dl Iulian Erimei, a Mihail Curciuc șef-adjunct și specialiștilor din cadrul Direcției Educație, cu șeful-adjunct al Inspectoratului de Poliție Sângerei, comisar principal, Alexandru Berzoi și șeful Secției securitate publică al Inspectoratului de Poliție Sângerei, comisar principal, Vitalie Tarlapan.

Tematica discuțiilor fiind: “Prevenirea violenței între semeni. Bullying-ul”, “Securitatea în mediul școlar”, “Aspecte ale comportamentului delicvent și deviant”, “Pericolul abandonului școlar și fuga voluntară de domiciliu”.
De menționat, că șeful Secției securitate publică a Inspectoratului de poliție Sângerei, Vitalie Tarlapan, a prezentat în fața reprezentanților autorităților publice o amplă informație privind situația în care se află copii din raion. În raportul său, Alexandru Berzoi, șeful-adjunct al Inspectoratului de Poliție s-a referit la activitățile de prevenire și reducere a riscurilor de violență între copii și securitatea în mediul școlar și despre nivelul de conlucrare cu autoritățile publice locale și comunitatea, obiectivele prioritare de activitate a Inspectoratului de Poliție pentru anul curent.

Continuarea citiți în n.18-19 din 22 aprilie 2022

BP.P