DISTRIBUIȚI

              Săptămâna trecută, Inspectoratul de Poliție din Sângerei (IPS) a organizat Ziua Ușilor Deschise, la care au venit peste 160 de persoane.

      Prezenți la eveniment, elevii instituțiilor de învățământ „Dimitrie Cantemir”, „Olimp”, „Mihai Eminescu” și „Anton Crihan” din oraș, dar și alte categorii de cetățeni au fost curioși de a afla cum este organizată activitatea organelor de lege.

La eveniment, le-au fost prezentate birourile de serviciu ale colaboratorilor, sarcinile și atribuțiile fiecărui departament, dar și riscurile la care se pot expune angajații. Astfel, vizitatorii au avut posibilitatea să se convingă singuri de modul de lucru al inspectoratului, să viziteze birourile Poliției Rutiere, Serviciului Autorizării Armelor, Serviciul probleme pentru minori, Biroul psihologului, le-au fost prezentate automobilele de serviciu și mijloacele speciale de intervenție în diferite cazuri: de jaf, rețineri, grupa operativă sau patrulare.

Mulți dintre polițiști au relatat care este modalitatea și condițiile de a se angaja în acest domeniu, dar și posibilitățile de avansare în grad, viața cotidiană a angajaților IPS, aportul acestora în acțiunile obștești, precum și…

continuarea o veți citi în numărul 23 al ziarului din săptămâna aceasta

Foto: Viorica Albu