”Plătește” biletul la teatru cu un abonament la Ziarul de Gardă!

”Plătește” biletul la teatru cu un abonament la Ziarul de Gardă!

72
DISTRIBUIȚI

Cum ar fi să mergi la teatru, iar la ghișeul cu bilete să ”achiți” cu un abonament la Ziarul de Gardă? Dar să citești o carte, știind că ai achitat-o prezentând abonamentul la ZDG?  Acest lucru este posibil. În cadrul campaniei de abonare pentru 2019,  an în care Ziarul de Gardă împlinește 15 ani de activitate, lansăm un nou Concurs al abonatului. Astfel, abonamentul la ZdG se transformă automat în bilete la Teatrul ”Mihai Eminescu”, la Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” sau într-un voucher de cumpărături la Librăria Centru, a editurii Cartier.

 Perioada de desfășurare a concursului este 15 noiembrie – 25 decembrie 2018. Alegerea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți în ziua de 15 ianuarie 2019.

 La acest concurs pot participa toți cei care s-au abonat la ediția print a Ziarului de Gardă până la data de 25 decembrie 2018 și care au perfectat abonamente pentru un an.

Pentru a participa la extragere, trebuie să completați și să decupați fișa de abonare din ziar după care să o trimiteți la redacție împreuna cu dovada plății abonamentului la oficiul postal. Câstigătorii vor fi desemnati prin tragere la sorți, în ziua de 15 ianuarie 2019, numele lor fiind publicate în ZdG.

La sfârsitul concursului, vor fi desemnați 15 câștigători, consemnând astfel și cei 15 ani de activitate a ziarului.

Așadar vor fi oferite bilete la teatru sau la concerte pentru 5 abonați care au procurat abonament pentru 12 luni. Adițional, ZdG va acoperi cheltuielile de transport și cazare pentru abonații care vor veni din afara Chișinăului. Alți 5 abonați vor primi vouchere de la Librăriile Editurii ”Cartier” și o invitație la cofetărie. Premii special avem și pentru ceilalți 5 abonați la ZdG pentru anul 2019. Aceștia vor fi invitați la o ceașcă de cafea la redacție, unde se vor întâlni cu reporterii echipei ZdG. Pentru acești 5 abonați pregătim pachete special de produse promoționale ale ZdG.

Toți câștigătorii concursului vor fi contactați telefonic de către organizator pentru validare. Astfel, în zilele de 16 și 17 ianuarie 2019 veți primi un apel, pentru a se verifica adresa completă la care urmeaza să fie expediate premiile acordate in urma concursului.

Premiile vor fi oferite până la 1 februarie 2019.