Pacienţii mulţumiţi sunt cartea de vizită a Centrului Stomatologic

Pacienţii mulţumiţi sunt cartea de vizită a Centrului Stomatologic

1354
DISTRIBUIȚI

Centrul Stomatolgic din Sângerei, condus de durectorul Constantin BULAT, stă la dispoziţia pacienţilor cu o echipă de medici exelent pregătiţi şi specialişti în întreg domeniul afecţiunilor stomatologice. In funcţie de nevoile fiecărui pacient în parte. Echipa de medici de aici , susţinuţi de asistentele medicale, oferă o multitudine de servicii stomatologice la standarte de calitate şi profesionalism. Această se intâmplă indiferent dacă pacientul are nevoie de o simplă consultaţie sau de un tratament stomatologic complex. Principiul acestor medici, inclusiv a medicului de catogorie superioară Constantin Bulat este, că un zâmbet cu dinţi frumoşi începe sănătos.

Această echipă de medici sunt mereu aproape celor care au nevoie de serviciile lor. Sunt profesionişti în materie de sănătate şi de estetică dentară. Medicii stomatologi oferă aceste servicii mereu fiind cu zâmbetul pe buze. Aşa îşi întâmpină vizitatorii zi cu zi, iar pacienţii mulţumiţi sunt adevărata carte de vizită pentru Centrul Stomatologic din Sângerei.
Directorul Centrului susţine că „respectul , încrederea, zâmbetul sunt cele trei principii ce ne definesc activitatea de zi cu zi. Zâmbetul pacienţilor este şi zâmbetul nostru ca medici care-i tratăm. Un dentist bun face tot posibilul ca pacentul să fie mulţumit de serviciile oferte. Un stomatolog în care are încredere pacienţii înseamnă calitate şi promtitudine, loialitate şi grijă faţă de cei pe care îi tratează. Aceştea sunt medicii centrului nostru şi colegii mei cu care lucrăm în echipă de ani buni. Mă refer la Petru Cecan, stomatolog-chirurg, la Ludmila BULAT, stomatolog-protezist, Eduard MANIUC, stomatolog-terapeut, Ludmila GOBJILĂ, stomatolog- pediatru, Rodica LOPOTENCO, stomatolog-terapeut. Tot în acest context suntem recunoscători asistentelor medicale care ne asistă şi ne ajută zi de zi să ne facem datoria de medici pe potriva aşteptărilor pacenţilor. Sunt cele fără de care nu ne putem închipui asigurarea tratamentului. Mă refer la câteva dintre ele: Elena BANARU , Lucia VLAS, Nadejda GUŢU, profesioniste, cu sufletul plin de bunătate şi de grijă pentru pacienţii care se bucură de serviciile centrului şi le solicită.”, suţine Constantin BULAT.
Împreună cu aceste cadre medicale , alături medicii îndeplinesc cele mai dificile proceduri.
După cum au dorit să ne mărturisească mai mulţi pacienţi care se tratează permanent în Centrul Stomatologic din Sângerei, specialiştii de aici selectează cele mai avantajoase proceduri pentru pacient. Procedează astfel în urma discuţiilor susţinute cu cel care s-a adresat. Descoperă exact ce i s-ar potrivi mai bine şi ţin cont de sugestiile şi doleanţele acestuia. Procedurile compexe necesită multă atenţie şi profesionalism şi medicii demonstrează lucrul acesta prin serviciile oferite pacienţilor. Practicile stomatologice utilizate astăzi nu mai amintesc prin nimic de cele de odinioară, când procedurile erau dureroase. Acum pacienţii beneficiază de tratamente şi proceduri efectuate fără dureri, cu riscuri minime. Medicii ţin cont de caracteristicile fiecărui pacient. Astfel solicitanţii serviciilor centrului trec cu încredere pragul fiecărui cabinet stomatologic, al fiecărui medic din această echipă. Ei simt beneficiile experienţei sigure şi frumoase a medicilor, benefică pentru sănătatea dentară a pacientului. Se face totul la standarte ridicate de profesionalism, cu dedicaţie pentru munca nobilă de vindicatori. Astfel pentru pacienţi, inclusiv pentru pacienţii – copii mersul la stomatolog numai este o frică, ci o experienţă plăcută, care aduce beneficii de sănătate. Aşa lucrează echipa de medici, cu dedicaţie meseriei de stomatolog.
Specialiştii centrului şi-au construit reputaţia prin eficienţa tratamentelor asigurate şi prin prin faptul că au pus şi pun totdeauna pacientul pe primul loc. Acesta este principul de tratament al medicului de categorie superioară Constantin BULAT, implementat în practica de lucru a întregii echipe. Problemele stomatologice ale pacientului sunt tratate cu maximum de promtitudine şi profesionalism. La ei se adrezează un număr mare de pacienţi atât din oraşul Sângerei, cât şi din satele raionului. Ei aleg să se trateze la Centrul de Stomatologie, la medicul Constantin BULAT şi la colegii săi. Mai mult, majoritatea revin la centrul dat şi la experienţa medicilor de aici pentru controale periodice sau pentru tratarea diverselor probleme. Pacienţii sunt mulţumiţi de serviciile prestate şi se bazează pe ele cu încredere.
Centrul, după cum am observat, pune la dispoziţie o gamă largă de servicii stomatologice. Atitudinea medicilor, felul de organizare, planificarea deservirii pacienţilor asigură reputaţia bună şi rezultatele tratamentelor după aşteptări, imprevizibile şi fără surprize. Ca pacienţi cunoaştem că piaţa este supraîncărcată de cabinete stomatologice. Însă ofertele Centrului de servicii stomatologice Sângerei este una exepţională. Medicii şi personalul medical se poate ocupa cu succes de toate problemele pacientului într-un ambient cald, plăcut şi reconfortant. Aceasta şi-a propus dintotdeauna directorul Centrului Constantin Bulat şi aceasta a obţinut.

Bunii mei colegi , medici şi lucrători medicali !
Cu ocazia sărbătorii noastre profesionale, Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului, aş vrea să vă adresez sincere felicitări şi să vă doresc noi şi frumoase urcuşuri în prestarea serviciilor stomatologice. Vă mulţumesc pentru dăruirea de care daţi dovadă, pentru că suntem alături, zi de zi ,într-o activitate nobilă, de vindicatori a durerilor dentare. Să continuaţi să vă iubiţi profesia de medic- stomatolog, iar domeniul medicinii ,care se ocupă de clinica şi diagnosticul cavităţii bucale, tratamentul şi afecţiunile stomatologice să vă impună noi implicări în utilizarea metodelor de tratament, perfecţionarea lor. Sunteţi adevăraţi profesionişti. Ca şi pacienţii dvs, ai nostri, eu cred în profesionalismul dvs şi vă respect dăruirea de muncă.

Cu respect pentru fiecare dintre dvs, Constantin BULAT, directorul Centrului Stomatologic Sângerei.