DISTRIBUIȚI
În poză: Vicepreședintele Mihai BÎRSAN și Dumitru MAGA

Duminică 17 decembrie, curent, s-a desfăşurat Gala Fotbalului-2017, ediţia a V-ea, organizată de Asociaţia raională de fotbal, în parteneriat cu Consiliul raional şi Secţia de Cultură. Dacă cele 4 ediţii trecute au avut loc în Casa raională de Cultură, de data aceasta organizatorii au decis să ofere participanţilor o atmosferă mai legeră şi confortabilă şi au ales loc de desfăşurare locaţia „Hermes.”

La evenimentul de onorare a celor mai faimoşi fotbalişti au fost invitaţi şi au participat echipele învingătoare ale Campionatului raionl de fotbal, veteranii fotbalului, antrenorii şi arbitrii, membrii prezidiumului Asociaţiei raionale de fotbal nemijlocit implicaţi în organizarea campoinatului şi a ediţiei galei desfăşurate împreună cu Preşedintele Gheorghe BRAŞOVSCHI, reprezentaţii Consiliului raional, ai Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, nominanţii galei care au ridicat trofee de onoare, premii şi au cules spectaculoase aplauze, primarii localităţilor care i-au susţint şi s-au bucurat de performanţele lor. Festivitatea a debutat cu un omagiu luminos fotbalului raional expus de preşedintele Asociaţiei fotbalului sângereian, mulţumind fotbaliştilor pentru vocaţia lor, meciurile spectaculoase susţinute şi bucuria care au dăruit-o suporterilor. Totodată au lansat încrederea că la Sângerei fotbalul se va practica în continuare şi va performa: „Nu de la sine, datorită unei susţineri şi aprecieri pe măsură din partea Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal şi Preşedintelui Pavel CIOBANU, un bun prieten al fotbalului care se practică la noi. Aceasta se manifestă şi prin multe stadioane construite cu sprijnul său, atât în oraş şi în mai multe localităţi ale raionului. Practica respectivă cu siguranţă va continua.
Mulţumim consilierilor raionali care au fost generoşi înţelegători şi au conștientizat că fotbalul trebuie susţinut, Direcţiei Finanţe Publice. În localităţile noastre poate meciul de fotbal este unicul spectacol care-l văd localnicii şi care le bucură sufletul, şi este nevoie să suţinem acest lucru .”…

Mai departe puteți găsi în ziarul numărul 47 din săptămâna aceasta

În poză: Echipa campioană felicitată de Gheorghe BRAȘOVSCHI