Onorate cadre didactice, stimați părinți, dragi elevi !

Onorate cadre didactice, stimați părinți, dragi elevi !

81
DISTRIBUIȚI

B.P

Onorate cadre didactice, stimați părinți, dragi elevi !

Sărbătoarea primului sunet ne readuce, în fiecare an, ca pe o familie, în spaţiul şcolii. Oriunde s-ar afla, orice şcoală este un centru în care se adună energii, speranţe, visuri, se formează, cu migală, tenacitate, pricepere, mintea şi sufletul celor care constituie cea mai mare avuţie a unui neam. De aceea şcolile nu sunt doar clădiri şi, avînd o destinaţie comună, se particularizează prin ceea ce se întîmplă în spaţiul lor, prin modul unic în care interacţionează elevii, profesorii, părinţii, comunitatea.

În anul şcolar, care tocmai debutează, este nevoie de şi mai multă unitate şi coerenţă, astfel încît fiecare şcoală din raionul Sîngerei să rămînă sau să devină locul unde se împlinesc destine: ale elevilor, dar şi ale profesorilor, locul unde energia, inteligenţa, potenţialul copiilor noştri sunt puse în valoare şi direcționate spre realizarea de sine. De noi toți depinde, în mare măsură, să transformăm cerinţele şi provocările noului an şcolar într-o reuşită. Astăzi , de Ziua Cunoștințelor, scriem cu toţii prima pagină a unei noi cărţi care trebuie să reprezinte un succes și bun augur.

Dragi elevi, cei care abia intraţi în lumea şcolii sau care vă reîntoarceţi la ea! Vă urăm ca 2019-2020 să fie un an al bucuriei de a învăţa şi al visurilor împlinite.

Stimaţi pedagogi ! Vă mulţumim pentru modul în care aţi răspuns imperativelor anului şcolar precedent. Vă dorim sănătate, energie, credinţă în ceea ce faceţi şi cît mai multe reuşite profesionale.

Dragi părinţi !  Suntem încredinţaţi că preţuiţi şcoala şi pe cei care o slujesc. Ştim că vă doriţi să se împlinească aşteptările legate de copiii Dumneavoastră. Acest lucru este posibil printr-o permanentă colaborare cu învăţătorii şi profesorii claselor. Vă urăm ca anul de studii 2019-2020 să fie un an şcolar uşor și atractiv, cu multe bucurii şi cît mai multe activităţi la care să participaţi împreună cu personalul didactic şi copiii Dumneavoastră.

Drum bun în Țara Cunoștințelor în anul şcolar 2019-2020 !

Presedintele raionului Sîngerei                                      Grigore Corcodel