Ofociali în vizită de lucru la Sângerei

Ofociali în vizită de lucru la Sângerei

922
DISTRIBUIȚI

Oleg BABIN, viceministrul Afacerilor Interne, a fost într-o vizită de lucru la Sângerei, unde s-a întâlnit cu angajați ai Inspectoratului de Poliție (IP).
În data de 19 aprilie curent, în sala de ședințe a Consiliului raional Sângerei, a avut loc o întrevedere cu Oleg BABIN, Viceministrul Afacerilor Interne. La ședință au fost prezenți: președintele raionului, Vasile MARANDIUC, șeful IP, Anatolie REABOI, șefii subdiviziunilor subordonate Consiliului raional, conducători ai serviciilor desconcentrate din raion, angajați ai Inspectoratului de Poliție.
Cuvânt întroductiv l-a avut președintele raionului, Vasile MARANDIUC, referindu-se la situațiile exepționale din raion și factorii ce stau la baza infracțiunilor, corupției și a violenței în societate. Dumnealui a vorbit și despre problemele ce nu pot fi soluționate la nivel de raion(șomajul, seceta etc),dar care la fel au un impact negativ asupra încălcării legislației în raion. Președitele a venit cu îndemnul de a nu fi toleranți cu cei care încalcă legea și de a se lua măsuri mai drastice în privința amenzilor. …

Citiți în continuare articolul, în nr. 17 al ziarului.