DISTRIBUIȚI

Recent, președintele raionului Sângerei, Grigore Corcodel, vicepreședinții Ivan Cebotari și Mihail Bîrsan au avut o întîlnire oficială cu Vladimir Bodorin – președintele Organizației Regionale “Centrul Moldovenesc” și Ivan Iabanji, om de afaceri, din regiunea Kostroma,raionul Krasnoselschii.
Discuția s-a axat pe domeniile sociale și economice, evidențiindu-se posibilitățile de dezvoltare a afacerilor în raionul nostru.
Remarcăm că, în perioada 25.-28.10.2019, vicepreședintele raionului Mihail Bîrsan, a efectuat o vizită de lucru în raionul dat, în cadrul căreia ambele părți au semnat un acord de cooperare în domeniul culturii, turismului, sportului, construcțiilor, industriei, transportului și mediului.
Pe parcurs, oaspeții au avut posibilitatea de a vizita Parcul Logistic Agro-Industrial, unde au fost informați despre performanța frigiderului și menirea blocului administrativ. Totodată, s-a stipulat că acest obiect, este în beneficiul producătorilor agricoli, care vor avea posibilitatea de a păstra și vinde producția. La finele întâlnirii, V. Bodorin a invitat conducerea raionului la “Festivalul Vinului”, ce va avea loc în luna noiembrie, în regiunea Kostroma.