DISTRIBUIȚI

Dragi basarabeni! Anul 2018 trebuie să intre în istoria neamului ca unul dintre cei mai tulburători și plini de evenimente politice din ultimele decenii.Personalitățile tinere, cu idei de scânteie să le dăm posibilitatea să aprindă flacăra la capătul tunelului în care este băgată Republica Moldova.
Această flacără a personalităților tinerilor, deși luminează diverse viziuni politice, are același scop, comun- integrarea în Uniunea Europeană. Până acum, în clipe grele pentru țară, cadrele tinere au dat dovadă de profesionalism și devotament față de alegătorii care au avut încredere în ei.
Noi, moldovenii care lucrăm sau suntem stabiliți în Spania, am fost, suntem și vom fi alături de liderii politici care dosresc sincer să scoată Moldova pe drumul civilizației europene. Pentru aceasta suntem gata să oferim ajutorul nostru moral, spiritual și material.
Cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, adresăm tuturor conaționalilor noștri de bună credință urări de bine. Vă dorim sănătate, putere și optimism. Bucurii din partea ființelor dragi care Vă înconjoară, dar și din partea celor care se află departe de casă.
La mulți ani!
Ana CONDREA, în numele zecilor de mii de moldoveni din Spania