Noi, femeile…

Noi, femeile…

31
DISTRIBUIȚI

Rar ai senzația de-a lungul vieții că trăiești un moment  unic. De regulă „momentul unic” este asociat cu ceva fericit prin existența omului: primul pas, prima iubire, căsătorie… Menirea omului pe pământ, spun specialiștii, este de a-și construi viața după propriile valori și principii.

Trăiește, visează, iubește, distrează-te, realizează și tinde mereu spre ceva…spre ceva mai bun, ceva măreț. Stările respective sunt trăite în mare parte de toți, noi, însă de obicei, femeile sunt cele care de multe ori visează cu ochii deschiși. Noi, deseori complicăm lucrurile, suntem cele sensibile    și tot noi suntem cele nemulțumite mereu. De ce? Probabil suntem mai perfecționiste, or, poate tindem spre ceva perfect… Sau poate dăm prea multă  importanță lucrurilor mărunte, care nu-și au rostul?

Cea mai mare realizare a vieții  pentru o doamnă e familia, cu siguranță…Iar dacă mai ai norocul și de copii ascultători (în cazul că au fost educați bine), un soț iubitor și o soacră „nu prea acră”, atunci e ok. Îți poți permite să te mai răsfeți din când în când, să mai schimbi o vorbă cu prietenele sau să-ți achiziționezi o pereche de pantofi din noua colecție. Se știe că aria de interes a unei femei este vârsta și că ne poate interesa orice, de la știință la bârfă…ne mai place să urmărim telenovelele, știri mondene    iar în ceea ce privește poveștile lacrimogene sunt primele care le căutăm în paginile unei publicații. Toate acestea sunt oarecum motivate prin simplul fapt că suntem femei. Bune și rele, dure și iubitoare, gingașe și puternice, înglobează în sine definiția a ceea ce deseori este numit genul frumos. Unii ne cataloghează drept mister, alții ba îngeri, ba demoni,  însă fără femei viața nu ar avea mici un sens, nu ar fi atât de colorată, atât de dulce și poate atât de complicată.