Noi, femeile…

Noi, femeile…

18
DISTRIBUIȚI

Rar ai senzația dea lungul vieții că trăiești un moment unic. De regulă „momentul unic” te asociat cu ceva fericit din existența omului: primul pas, prima iubire, căsătorie… Menirea omului pe pământ, spun specialiștii, este de a-și construi viața  după propriile valori și principii.

Trăiește, visează, iubește, distrează-te, realizează și tinde mereu spre ceva…spre ceva mai bun, măreț. Stările respective sunt trăite în mare parte de toți, noi, însă de obicei, femeile sunt cele care de multe ori visează cu ochii deschiși. Noi, deseori complicăm lucrurile, suntem cele sensibile și tot noi suntem cele nemulțumite mereu. De ce? Probabil suntem mai perfecționiste, or, poate tindem spre ceva perfect… Sau poate dăm prea multă importanță lucrurilor mărunte, care nu-și au rostul?

Cea mai mare realizare a vieții pentru o doamnă e familia, cu siguranță…Iar dacă mai ai norocul și de copii ascultători (în cazul că au fost educați bine), un soț iubitor și o soacră „nu prea acră”, atunci e totul perfect. Îți poți permite să te mai răsfeți din când în când, să mai schimbi o vorbă cu prietenele sau să-ți achiziționezi o pereche de pantofi din noua colecție. Se ști că aria de interes a unei femei este vastă și că ne poate interesa orice, de la știință până la bârfă… ne mai place să urmărim telenovelele, știri mondene, iar în ceea ce privește poveștile lacrimogene sunt primele care le căutăm în paginile unei reviste. Toate acestea sunt oarecum motivate prin simplul fapt că suntem femei. Bune și rele, iubitoare și dure, gingașe și puternice, înglobează în sine definiția a ceea ce deseori este numit genul frumos. Unii ne cataloghează drept mister, alții ba îngeri, ba demoni, însă fără de femeie viața nu ar avea nici un sens, nu ar fi atât de colorată, atât de dulce și poate atât de complicată.