Nevăzătorii cred în luminița de la capătul tunelului

Nevăzătorii cred în luminița de la capătul tunelului

372
DISTRIBUIȚI

   Persoanele cu deficiențe de vedere din raion au fost convocate într-o ședință festivă, care s-a desfășurat într-un local din orașul Sângerei. Întrunirea a avut loc cu ocazia Zilei Internaționale a Nevăzătorilor și 70 de ani de la fondarea Organizației republicane a Orbilor. Participanții la festivitate au calificat asemenea momente unice în viața lor, drept o luminiță la capătul tunelului întunericului lor, în care ei mai speră.

   Alături de membrii Asociației Nevăzătorilor din raion au fost prezenți și președintele raionului Vasili MARANDIUC, șeful adjunct al Oficiului teritorial Bălți al Cancelariei de Stat Ion BÂRSANU, președinta organizației teritoriale Alexandra BOTNARI, membrii Biroului Executiv reprezentați de Nicolae ROPOT, șefa Direcției Asistență Socială și Protecție a Familiei Maria HUZUN, primăria orașului Sângerei în persoana secretarei Consiliului orășenesc Lucia BACIU, cât și șeful Secției Cultură a Consiliului raional Valeriu RUSU împreună cu o formație de artiști.

Moderatorul festivității Nicolae ROPOT, în mesajul său, a adus la cunoștință celor prezenți gesturile de generozitate ale președintelui raionului, dar și ale lui Ion BÂRSANU. Oficialii au venit la festivitate nu doar cu buchete de flori. Până la momentul oficial Vasili MARANDIUC a dăruit pentru organizarea festivității două mii de lei din sursele …

continuarea o veți citi în numărul 46 al ziarului din săptămâna aceasta

img_0292 img_0300 img_0302 img_0303 img_0311 img_0289 img_0254 img_0250 img_0240 img_0238 img_0315