Nadejda Ivanov, orașul Sângerei 11.10

Nadejda Ivanov, orașul Sângerei 11.10

174
DISTRIBUIȚI

60 de ani în urmă, într-o zi de toamnă roditoare, urma să se nască o fetiță –

Nadejda. Ea se năștea într-o familie iubitoare în municipiul Bălți,  “capitala de nord”. Totuși,

doua treimi din viața ea urma să dedice unui orășel mic care a impresionat-o din prima

vedere.  Nadejda, astăzi, își sărbătorește cei 60 de ani împliniți în orășelul nostru

frumos, Sângerei. Cei 60 de ani îi poartă ușor și zglobiu, reușind în viață cam de toate. S-a căsătorit cu un

sângereian, care a adus-o aici, a crescut doua fete frumoase, care astăzi sunt la mii de kilometri

distanță, dar o iubesc necondiționat în ciuda distanței care ne despart. Această distanță scumpa și draga noastră mămică și bunică o parcurge ușor și cu dispoziție când ne vizitează. De fiecare dată când revenim la Sângerei, ne vorbește despre dor de casă, pentru că între timp acest oraș i-a  devenit cuib, scump și drag.

Nadejda a lucrat aproape 40 de ani, majoritatea din ei muncind în colectivul prietenos de la Judecătoria din Sângerei. Locul de lucru i-a adus multe împliniri, dar și prietenii, care

continuă și astăzi, după pensionare. Indiferent ce rol social sau familial a preluat între timp, cel de grefieri, soție, mamă, fiică, soră, bunică, prietenă, omagiata Nadia întotdeauna a știut să se dedice cu iubire și să rămână fidelă convingerilor sale, corectitudinii și principiilor. 60 de ani sunt doar un început pentru mai multe aventuri, deci cu toată inima îi dorim multă sănătate, să nu-i dispară niciodată acea energie zglobie cu care parcurge drumuri și greutăți, multă iubire de la familie și prieteni!

.