DISTRIBUIȚI

Stimați cetățeni ai raionului!

  Sărbătorile de Iarnă constituie un prilej atât pentru urări, bucurii și tradiții, dar e și momentul potrivit pentru a face bilanțul rezultatelor obținute, să schițăm anumite planuri pentru viitor, să analizăm succesele și eșecurile, să apreciem efortul și spiritul de inițiativă al fiecăruia la făurirea realizărilor comune, să ne mobilizăm pentru ziua de mâine.
Anul 2017 a fost un an al crizei economice, care a afectat R. Moldova și raionul nostru. Pe lângă seceta cumplită, care a compromis recolta mai multor culturi agricole am avut de îndurat și o criză politică. Dar, în comun cu primăriile, serviciile desconcentrate și descentralizate, consilierii raionali, oamenii de afaceri etc. am găsit soluții optime de depășire a efectelor. Cu ajutorul finanțatorilor externi, contribuția Consiliului raional am implementat multe proiecte, am realizat multe lucruri frumoase. Nu ne cântăm osanale, dar cetăcenii raionului cunosc bine lucrurile și faptele bune, pe care le-a înfăptuit administrația publică de ambele nivele.
Cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă, aduc sincere mulțumiri tuturor angajaților din agricultură, industrie, sfera socială, educație, sănătate, cultură, organele de drept, echipei tinere, tuturor pentru munca lor cotidiană plină de abnegație întru prosperarea localităților noastre.
Adresez tuturor urări de sănătate, noi realizări în muncă, pace, liniște și bunăstare în fiecare familie. Noul An să Vă aducă bucuria împlinirilor. Așteptăm redresarea substanțială a economiei naționale, crearea noilor locuri de muncă, funcționarea normală a tuturor instituțiilor statului, îndeplinirea tuturor sarcinilor ce stau în fața administrației publice locale pentru îmbunătățirea condițiilor de trai al cetățenilor și, desigur, să fiți remunerați în stil european.
Casa să Vă fie îmbelșugată, dragostea să Vă lumineze toate clipele vieții, să aveți mult noroc și tot ce Vă doriți să vi se împlinească. Lăsați magia colindelor să Vă picure în suflet armonie, înțelegere și tot sublimul pământului.
SĂRBĂTORI FERICITE! LA MULȚI ANI!
Cu profund respect, Vasili MARANDIUC