DISTRIBUIȚI

Stimați colaboratori ai ziarului Ecoul nostru!

   Cu ocazia frumoasei aniversări de 18 ani de la apariția primului număr al ziarului „Ecoul nostru”, Vă transmitem un frumos buchet de flori automnale, pe care le meritați din plin și cele mai alese cuvinte de felicitare.
Deschideți ușa și lăsați spiritul frumosului eveniment să între în redacție. Deschideți inimile și lăsați bucuria și împlinirea să Vă între în suflet. Deschideți larg brațele pentru ca îmbrățișarea noastră caldă, vorba bună și gândul curat să fie cel mai de preț cadou cu prilejul acestei frumoase vârste a majoratului.
Fie ca înțelepciunea, încrederea, responsabilitatea, generozitatea, cumsecădenia, verticalitatea, bunul simț să Vă călăuzească pașii încă mulți ani înainte. Fie ca anii care vin să fie la fel de rodnici și dătători de speranțe, efortul pentru prosperarea presei să Vă aducă sastisfacția misiunii împlinite. În numele Consiliului raional, Aparatului Președintelui, al meu personal Vă aduc florile recunoștinței cu prilejul aniversării a 18-cea de la apariția primului număr al ziarului. Vă doresc realizări deosebite în continuare, cât mai mulți cititori și prieteni în jurul ziarului, să Vă bucurați de aprecierea și recunoștința acestora. Rămâneți a fi un spirit de echipă, de adevărați profesioniști care spun doar adevărul.
Să aveți parte și în continuare de multă inspirație, curaj, optimism, putere de muncă și sănătate. Din tot sufletul Vă dorim să aveți cât mai mulți cititori fideli și agenți economici receptivi la solicitările Dvs. Gândurile noastre de bine se îndreaptă spre cei care posedă limbajul artistic și promovează imaginea raionului și nu numai. La multe jubilee frumoase.
Cu profundă considerațiune, Președintele raionului, Vasilli MARANDIUC

Stimată echipă a ziarului Ecoul nostru!

   Primiți din partea Oficiului Teritorial Bălți al Cancelariei de Stat cele mai sincere și prietenoase felicitări cu ocazia împlinirii majoratului. Dacă ați rezistat 18 ani, apoi examenul pentru existență în societatea noastră dură l-ați susținut cu brio.
Fiți mereu la straja intereselor cititorilor, adică prezentându-le evenimentele echidistant, din mai multe surse, fiindcă cititorul singur își Va face concluziile sale, astfel veți confirma și mai departe autoritatea și respectul ziarului .
Vă știu jurnaliști de înaltă probitate,/Și printre cititori aveți autoritate/ Fie ca pana Dvs. să-nvingă peste ani/ Tot răul, nedreptatea și goanna după bani/ Corecte, curajoase, cu adevărul în gând/Pledați pentru dreptate pe acest colț de pământ./Conduceți cu mult har și fără de prihană/ Ziarul poporului, cu numele Ecoul.
Cu respect, Ion BÎRSANU

Onorați lucrători poștali!

    Tradițional, la 9 octombrie marcăm Ziua Mondială a Poștei și a lucrătorului poștal. Cu această plăcută ocazie transmit sincere felicitări tuturor colaboratorilor acestui serviciu strategic. Le mulțumim pentru munca lor onestă și pentru răbdarea de care dau dovadă în lucrul cu clienții poștei. Le suntem recunoscători pentru dragostea lor față de profesie, munca ce o fac zi de zi. Nu este una deloc ușoară și nici pe aproape remunerată respectiv, prin salarii decente, după eforturile depuse și povara răspunderii ce o au. Fiecare în parte se dăruiește muncii și spiritului colectivului, vin în întâmpinarea clienților cu responsabilitate, le prestează serviciile poștale și le aduc bucurii. Ei nu caută că plouă, că drumul e anevoios și impracticabil. Cu sufletul deschis către oameni, cu dragoste față de munca ce o fac, deschid noi căi și mențin fidelitatea lor în serviciile poștale.
Vă adresăm cele mai sublime felicitări cu ocazia sărbătorii profesionale! Vă dorim să Vă valorificați potențialul prin atingerea a noi performanțe în domeniul profesional, să aveți dragoste pentru muncă, să nu Vă slăbească sănătatea, iar satisfacția primită de la munca efectuată să Vă fie esența vieții.
Cu profund respect, Președintele raionului
Vasili MARANDIUC