Mesaje de felicitare cu prilejul Sărbătorii „Ultimul sunet”

Mesaje de felicitare cu prilejul Sărbătorii „Ultimul sunet”

17073
DISTRIBUIȚI

Dragi elevi, stimați profesori și părinți!

Clopoțelul ce se aude azi în fiecare școală, sună cu bucurie pentru elevi, cu împlinire pentru profesori și cu puțină tristețe pentru absolvenții, care lasă în spate băncile școlii și pășesc cu încredere în viitor. În acest an, 291 de absolvenți din treapta liceală din raion vor începe călătoria spre o viață matură și toate cunoștințele dobândite în auditoriile școlii, cu timpul se vor transforma în trăsături profesionale.
Dragi absolvenți! Vă îndemn să folosiți din plin aceste cunoștințe pentru a Vă realiza visele și speranțele, pentru a depăși dificultățile cu care Vă veți confrunta, să profitați de oportunitățile pe care vi le oferă societatea pentru a Vă autorealiza, dezvolta și afirma profesional.
Deschizând o nouă pagină a vieții, să nu uitați de instituția în care ați învățat, nu pierdeți legătura cu cei care v-au îndrumat să deveniți inteligenți și dezvoltați multilateral. Or, datorită pedagogilor dragi, ați dobândit nu doar cunoștințe, ci și prietenia, gustul primei victorii și deprinderea de a învăța lucruri noi.
Mult stimați Dascăli! Vă felicit cu ocazia finalizării anului de studii și Vă aduc mulțumiri pentru educația tinerei generații și pentru aportul considerabil, în promovarea imaginii raionului Sângerei la diverse concursuri și olimpiade școlare. Sunteți remarcați prin profesionalism înalt, poziție civică activă și deschidere față de tot ce este nou. Vă doresc să aveți parte în continuare de sănătate, realizări deosebite și spirit inovativ.
Dragi părinți! Sărbătoarea de astăzi este rezultatul lungilor ani de școală petrecuți împreună cu copiii. Bucuria descoperirii și amărăciunea greșelilor, fericirea prieteniei – toate sunt experimentate de inimile Dvs. de părinte. Și indiferent unde vor merge fiii și fiicele Dumneavoastră, casa părintească va rămâne „începutul începuturilor” și „leagănul copilăriei”.
Dragi Elevi! În viitor fără îndoială, Vă așteaptă noi descoperiri, succese semnificative și bucuria celor mai serioase rezultate. Astăzi, mai aveți încă șansa prețioasă de a mai fi elevi, fericiți și fără griji. Nu pierdeţi nici o clipă din Vacanța mare, astfel ca la 1 septembrie să reveniţi în bănci doldora de impresii, sănătoşi și puşi pe carte.
Absolvenților, mult succes la examene și tuturor o Vacanță minunată!
Vasili MARANDIUC, Președintele raionului Sângerei

Scumpi copii ai acestui raion! Stimați părinți și educatori!

În fiecare an, în prima zi de vară se celebrează Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a-i aprecia şi a-i iubi, şi de a promova bunăstarea lor în toată lumea.
Copiii reprezintă comoara vieții noastre. Noi le oferim toată dragostea și atenția, ne străduim să facem totul pentru ca ei să crească fericiți, inteligenți, sănătoși și, cel mai important, oameni demni. Viitorul raionului Sângerei și a Republicii Moldova este în mâinile lor. Suportul, crearea tuturor condițiilor de dezvoltare și auto-realizare a fiecărui copil reprezintă sarcini prioritare pentru administrația locală. Scopul principal al tuturor transformărilor și schimbărilor care au loc în raion, este îmbunătățirea calității vieții în regiune.
Dacă mulţi copii astăzi se distrează şi sărbătoresc alături de cei dragi fiind poate mai răsfăţaţi decât în alte zile, este bine știut faptul că există şi copii care nu au puterea să zâmbească, aceştia trăind o viaţă prea dură pentru vârsta lor şi cunoscând problemele triste ale vieţii de la o vârstă mult prea fragedă. Totuși Ziua Copilului este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a aprecia și iubi copiii și de ce nu de a-i pregăti pentru un viitor frumos, fericit și plin de succese.
Cuvinte de recunoștință în această zi de sărbătoare vreau să exprim tuturor părinților și celor care dau căldură sufletească copiilor adoptivi. Este o muncă enormă dar, în același timp, este și cea mai mare fericire să vezi fețele strălucitoare ale copiilor, bucuria primelor lor victorii și descoperiri.
Din partea Consiliului raional și a mea personală, adresez un sincer La mulţi ani tuturor copiilor și de asemenea tuturor părinților! Să vă bucurați de copiii voştri sănătoşi și voioși! Fie ca ei să aibă parte de jucării frumoase, dulciuri gustoase, de toată dragostea din lume, de un cer însorit, alături să aibă părintele iubit!
Dragi copii, păstrați întotdeauna copilăria în suflet, ca o rază de lumină, și viața voastră va fi mult mai frumoasă.
Vă doresc tuturor o Vacanță de vis!
Vasili MARANDIUC, Președintele raionului Sângerei