Mesaje de felicitare cu ocazia Zilei Lucrătorului Procuraturii

Mesaje de felicitare cu ocazia Zilei Lucrătorului Procuraturii

18
DISTRIBUIȚI

Stimați procurori, colaboratori ai procuraturii raionului Sângerei,

Este un prilej deosebit de a Vă exprima cele mai respectuoase, călduroase și sincere urări de  bine cu ocazia sărbătorii profesionale, pe care tradițional o consemnăm la data de 29 ianuarie.

Îmi exprim tot respectul și gratitudinea pentru profesionalismul, abnegația și principialitatea de care dați dovadă în munca nobilă pe care o desfășurați, ca garanți ai supremației legii și protecției drepturilor și libertăților oamenilor.

De eficiența activității Dumneavoastră depinde atât siguranța societății cât și încrederea poporului, pentru că felul în care Vă îndepliniți datoria echivalează cu garanția unei vieți liniștite, dar și cu imaginea destoinică atât a profesiei cât și a Republicii Moldova ca Stat de Drept.

Dumneavoastră sunteți promotorii dreptății, așa cum dreptatea este cel mai de preț lucru al unei societăți fără de care aceasta nu poate exista.

Suntem cu speranța că și în continuare veți da dovadă de  integritate și calități profesionale deosebite,  veți face față tuturor provocărilor, sporind credibilitatea și respectul societății.

Fie ca aprecierile pentru contribuția Dumneavoastră întru triumful dreptății să Vă aducă multă satisfacție, perseverență și exercitarea nobilei profesii. Vă dorim sănătate și realizări frumoase pe plan personal și profesional.

Cu aleasă gratitudine, în numele Consiliului raional, Aparatului președintelui raionului și al meu personal, Ion Cebotari, președinte –interimar al raionului