Mesaje de felicitare

Mesaje de felicitare

308
DISTRIBUIȚI

       Orice profesie își lasă amprenta pe caracterul Omului, formându-i trăsături speciale proprii unei anumite activități. Astfel, economiștii se deosebesc prin raționalismul lor, ei privesc lumea prin prisma cifrelor, având capacitatea de a identifica cele mai eficiente soluții pentru întreprinderi, instituții, companii etc.
     În numele Consiliului raional, avem deosebita plăcere să Vă adresăm calde cuvinte de felicitare, cu ocazia Zilei Economistului, marcată tradițional în ultima duminică a lunii septembrie.
    Este un adevărat prilej de a exprima urări de bine și sănătate reprezentanților unei comunități cel mai profund angajate în procesul de dezvoltare a raionului, în perioada deloc ușoară pe care o parcurge raionul, republica în întregime. Dumneavoastră sunteți cei care promovați aspirațiile economice ale raionului, evidențiind rolul semnificativ al economiei la asigurarea creșterii economice și bunăstării oamenilor.
Iar faptul că a fost instituită sărbătoarea profesională Ziua Economistului, reprezintă nu altceva decât înalta apreciere a eforturilor Dumneavoastră, depuse la reformarea sistemului economic.
   Vă dorim să Vă însoțiască în continuare spiritul optimismului, puterea de muncă și certitudinea de a face față tuturor provocărilor din economie și să Vă asigurăm de toată considerațiunea și aprecierea pentru eforturile depuse în consolidarea, dezvoltarea și îmbunătățirea sistemului economic raional, pentru realizările remarcabile obținute, dar și pentru devotamentul cu care munciți dedicat în acest important, și strategic domeniu.
Sincere felicitări și florile recunoștinței noastre pentru tot ce faceți, stimați economiști ai raionului.

Cu alese considerațiuni,
Consiliul Raional

     1 Octombrie, Ziua Internațională a Persoanelor în etate, ne dă prilejul să Vă transmitem Dumneavoastră, oamenilor ajunși la vârsta înțelepciunii cele mai sincere și cordiale felicitări.
     A devenit o tradiție frumoasă ca la 1 octombrie să celebrăm Ziua Mondială a oamenilor în etate, sărbătoare dedicată celor care poartă pe chip înțelepciune și lumină, iar în suflet putere și credință, înglobând adevăratul sens al experienței și al gratitudinii.Cu acest prilej, venim să ne exprimăm profunda recunoștință pentru toți cei care prin activitatea de o viață, au contribuit la bunăstarea întregii societăți și s-au dedicat creării viitorului. Dumneavoastră ați format generații, ați clădit istoria neamului și rămâneți a fi rădăcinile continuității. În numele Consiliului raional, Vă asigurăm de adâncă prețuire și totală recunoștință pentru lucrurile minunate pe care le-ați făcut pentru raion. Vă respectăm pentru curajul, demnitatea și forța cu care ați înfruntat greutățile vieții. Sunteți pentru cei tineri modele demne de urmat. Vă adresăm cele mai sincere urări de bine, Vă dorim să aveți parte de multă sănătate, pace, bunăstare și ani îndelungați, respect și dragoste din partea celor apropiați, aprecierea celor din jur, atitudini generoase din partea celor tineri, iar grija celor din jur să Vă bucure din plin.

Cu profund respect,
Consiliul Raional
BP