Mesaj de felicitare

Mesaj de felicitare

Maria ȚURCANU

2850
DISTRIBUIȚI

Cu prilejul Zilei profesionale a Lucrătorului din domeniul Protecției Sociale a populației ne face o deosebită plăcere să adresăm, tuturor angajaților din acest domeniu, cele mai sincere felicitări și noi realizări în activitatea pe care o profesați. Domeniul social reprezintă un sector foarte important pentru bunăstarea societății, care, la rândul său, aduce un aport considerabil la dezvoltarea și durabilitatea unui stat.

Datorită profesionalismului și consecvenței colectivului de muncă, aplicării noilor servicii moderne și inovative, s-a contribuit pozitiv la formarea imaginii Direcției Asistență Socială și Protecție a  Familiei  Sângerei. În această zi importantă,  echipa ziarului și armata de cititori exprimă mulțumiri celora care depun toate eforturile pentru creșterea și dezvoltarea sistemului de asistență socială, cât și pentru contribuția zilnică în ajutorarea diverselor categorii de populație care se află în impas și au nevoie de o mână de ajutor.

Vă adresăm cele mai cordiale felicitări, sănătate, prosperitate, multe bucurii și noi împliniri în familiile dumneavoastră.

 

Fie ca rodul muncii depuse de către dumneavoastră să vă aducă satisfacție, iar mărinimia de care dați dovadă mereu să fie apreciată atât în rândurile beneficiarilor, cât și la cel mai înalt  nivel de guvernare. Să fiți remunerați conform standardelor internaționale și să vă simțiți protejați și totdeauna la înălțime. Să obțineți cele mai înalte rezultate pe tărâm profesional, strategiile pe care le implementați să aducă noi priorități populației pentru a oferi șanse egale și o viață plină de bucurii tuturor.

Cu mult respect, în numele echipei ziarului și al cititorilor.