Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Profesionale a Lucrătorului Medical și a...

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Profesionale a Lucrătorului Medical și a Farmacistului

143
DISTRIBUIȚI

Deja a devenit o tradiție ca în fiecare an să celebrăm în luna iunie Ziua Profesională a Lucrătorului  Medical și a Farmacistului.

Acest eveniment ne oferă prilejul de a veni cu plecăciuni și cuvinte de gratitudine în fața Dumneavoastră, onorați medici, asistente medicale, farmaciști și lucrători încadrați în sistemul sănătății, ce asigurați buna funcționare a instituțiilor medicale din raionul nostru.

Majoritatea dintre Dumneavoastră v-ați consacrat destinul în întregime medicinei, ați muncit o viață întreagă în acest domeniu.

Meritați tot respectul populației pentru că munciți cu dedicație, nu ați căutat căi ușoare, nu ați plecat peste hotare lăsând copiii, părinții, familia și neamul, dar ați creat valori aici, acasă.

Prin vocație ați devenit profesioniști și, zi de zi, ușurați suferințele oamenilor, manifestați eroizam. Cu multe sacrificii, într-un ritm alert, luptați pentru viața și sănătatea noastră.

În această perioadă complicată pentru întreaga omenire ați fost și mai sunteți încă în prima linie de luptă cu COVID-19, muncind zi și noapte,  pentru a salva cât mai multe vieți.

Pandemia ne-a oferit o lecție dură și ne-a impus să revizuim prioritățile și să apreciem la justa valoare munca și sacrificiul Dumneavoastră. Sunteți adevărați eroi, cu scopuri nobile, muncind în folosul pacienților cu răbdare nemărginită, omenie și dăruire de sine.

În numele Primăriei Sângerei, a Consiliului  orășenesc, al meu personal și a tuturor locuitorilor orașului și raionului Sângerei, cu prilejul Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului, Vă dorim curaj și bucurii pe plan personal și profesional. Faceți o muncă enormă și pentru aceasta Vă mulțumim. Vă suntem recunoscători pentru fiecare pacient tratat, pentru fiecare om care a regăsit speranța de viață grație atitudinii binevoitoare a Dumneavoastră. Să aveți parte de sănătate, deoarece de Dumneavoastră depinde sănătatea noastră, a tuturor.

Să fiți mereu plini de energie, răbdare. Dificultățile să le depășiți cu tărie și încredere. Să Vă bucurați de respectul colegilor, de gratitudinea pacienților, de liniștea din familiile Dumneavoastră.