Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Naționale a Tineretului

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei Naționale a Tineretului

213
DISTRIBUIȚI

Dragi tineri, îmi face o deosebita plăcere de a Vă adresa calde felicitări cu prilejul Zilei Naționale a Tineretului, împreună cu urări de ascensiune continuă pe calea succesului.
Voi, tinerii formați segmentul cel mai dinamic și mai efervescent al orașului, raionului și al societății. Voi construiți prezentul perpetuu și ne învățați că ziua de mâine începe în iureșul evenimentelor de azi.
Anume tinerii sunt resursa de energie, curaj,talent. Voi, tinerii orașului, sunteți viitorul și speranța zilei de mâine, a unei societăți dezvoltate și moderne. Anume voi, aveți un rol important a cursului democratic și european al Republicii Moldova.
Participarea voastră la viața socială,politică, economică a societății este esențială pentru realizarea unei dezvoltări durabile a orașului, raionului.
Trebuie să știți că aveți șanse egale de afirmare, indiferent de statutul social, abilități și posibilități personale, fiind responsabili că cetățeni activi, trebuie doar să tindeți spre realizarea scopurilor.
Să aveți parte de realizări fructuoase și succese în tot ce depuneți suflet.
Cu profund respect, Primarul de Sângerei, Gheorghe BRAȘOVSCHI