Mesaj de felicitare cu Începutul Anului de Învățământ 2022-2023

Mesaj de felicitare cu Începutul Anului de Învățământ 2022-2023

73
DISTRIBUIȚI

Începutul anului de învățământ 2022 -2023 este altfel față de cum suntem obișnuiți și este o adevărată provocare atât pentru elevi cât și pentru corpul didactic, de aceea este important să fim toleranți și să avem încredere în instituțiile statului pentru a depăși cu bine situația creată.
Cu toate aceste momente dificile, scoală are nevoie de creativitate, inovație și inițiativă pentru ca elevii noștri să reușească.
Doresc elevilor, care s-au îndreptat spre sălile de clasă, mult entuziasm, curiozitate și putere de muncă. Ceea ce învățați acum vă va fi de folos în carierele pe care vi le veți alege, dar vă determina, în același timp, și modul în care țara va face față provocărilor unei lumi aflate într-o continua transformare.
Educatorii, învățătorii si profesorii, prin devotamentul lor la clasa, sunt cei care pot asigura crearea unui învățământ de calitate, menit să răspundă nevoilor elevilor și exigentelor societății în care trăim. Dăruirea cadrelor didactice la clasă nu este suficientă fără implicarea fiecăruia. Cooperarea cu părinții în urmărirea activității elevilor, deschiderea comunităților locale către problemele școlii, dar și susținerea venită din partea societății civile sunt tot atâtea moduri prin care putem sprijini împreună performanță și modernizarea școlilor.

Un bun început de An școlar!

Cu respect, Arcadie  Covaliov, Primarul orașului Sângerei și satului Vrănești