DISTRIBUIȚI

Ziua Salvatorului reprezintă un bun prilej de a Vă exprima recunoștință pentru toate faptele realizate în moment de grea cumpănă.
Cu ocazia Zilei Salvatorilor, îi onorăm pe cei pentru care curajul și devotamentul sunt elemente primordiale în orice activitate ce o desfășoară, sunt calități ce îi caracterizează, calități ce stau la baza salvării de vieți omenești, a protejării mediului și tuturor cetățenilor.
Meseria Dumneavoastră nobilă, în care Vă regăsim zilnic înfruntând incendii, luptând cu toate greutățile, intervenind rapid acolo unde este cea mai mare nevoie de Dumneavoastră, riscându-Vă fără nici o ezitare propria viață.
Stimați salvatori! Vă aducem cele mai sincere mulțumiri pentru atitudinea civică a Dumneavoastră, pentru contribuția enormă la salvarea și apărarea vieții cetățenilor din raion. Vă suntem recunoscători și Vă urăm un cer senin, sănătate și realizări de succes în activitatea nobilă pe care o desfășurați zi de zi, multă putere pentru a apăra și salva vieți și bunuri de efectele distrugătoare a catastrofelor și calamităților naturale.
Cu toată considerațiunea, Președintele raionului
Vasili MARANDIUC