DISTRIBUIȚI

   Primăvara a venit la Sângerei prin inaugurarea Festivalului Internaţional „Mărţişor – 2017”. Festivitatea s-a desfăşurat în prima zi a sosirii primăverii, în incinta Casei de Cultură „Nicolae Iorga”. Mărţişorul a fost primit cu drag, pe ritmuri muzicale şi de dans de către steluţele Centrului de Creaţie şi Agrement din oraş, protagoniştii inaugurării festivalului.

   Colectivul „Luminiţele vesele” condus de Livia ŢĂRUŞ au deschis cortina sărbătorii, împărţind mărţişoare muzicale sălii arhipline de spectatori. Moderatoarele Rodica TOLMACI şi Ariadna JACOT prin calde mesaje au armonizat atmosfera, invitând în scenă rând pe rând colectivele de dansatori conduse de Adrian CHIRIAC şi Mariana GÎRBU.

Picăturile muzicale au fost lansate în sufletele şi admiraţia spectatorilor de steluţele ansamblului cu acelaşi nume şi cele ale ansamblului vocal-instrumental „Alfabetul”, condus de Iurie IVANCEA, formaţia folclorică „Cununiţa”, condusă de Andrei MIDONI, de ansamblul „Mini-topolini”, ghidat de Ion CERESĂU, de micile vedete ca Filoteia JACOT, Diana ONOFRAŞ.

Pe acest val de încântare a părinţilor, bunicilor şi tuturor…

continuarea o veți citi în numărul 10 al ziarului din săptămâna aceasta

Foto: Vera TABARCEA