MARIA HMELI a intrat în lumea celor drepți cu fața senină

MARIA HMELI a intrat în lumea celor drepți cu fața senină

100
DISTRIBUIȚI

A pornit spre alte metagalaxii acum 14 zile. Chipul neînsuflețit al regretatei învățătoare de la Liceul Teoretic „Olimp” MARIA HMELI, părea senină în fața morții, însemna împăcare cu lumea terestră pe care o părăsea…
A avut un nemuritor zâmbet pe față, chiar și în acele ultime zile ale existenței sale pământești.
A urcat în Stea, a trecut în eternitate o excelentă învățătoare din orașul Sângerei, cea pe care o stimau și iubeau nespus de mult copiii, o respectau părinții discipolilor, cea care a fost și va rămâne pentru oamenii care a cunoscut-o și apreciat-o o învățătoare iscusită și o personalitate foarte erudită. Moartea a curmat viața unei familiste exemplare, mămică și bunică grijulie, un dascăl care a educat generații de copii, a muncit productiv pentru binele celor din jur. Regretata MARIA HMELI a fost întotdeauna sensibilă față de durerea celor din jur. Pentru toți, cei care au cunoscut-o moartea ei înseamnă o pierdere irecuperabilă.
MARIA HMELI a intrat în lumea tenebrelor cu fața senină și luminoasă, parcă povățuindu-ne că viața spirituală e unicul spațiu important al individualității umane.
Exprimăm sincere condoleanțe, compasiune, regrete soțului, copiilor, nepoților, rudelor, foștilor colegi, tuturor celor care o deplâng.
MARIA HMELI nu a murit. Ea ne va susține în continuare, va fi alături de frumoșii și inegalabilii ei copii, nepoți, de toți care au cunoscut-o și stimat-o. Dumnezeu s-o ierte și s-o primească în Împărăția Cerurilor.
Profund îndurerate familiile: ȚURCANU, POTLOG, POPESCU,TĂBÎRȚĂ, ȚURCANU, POPOV, CRIGAN, BEȘLIU, GORUN, MUNTEANU, CUCOȘ, MEREUȚĂ