Ludmila Andriuță, orașul Sângerei, 04. 11.

Ludmila Andriuță, orașul Sângerei, 04. 11.

51
DISTRIBUIȚI

Din grădina acestei frumoase toamne am cules cel mai splendid buchet de crizanteme cu ocazia aniversării. Să ai parte de o deosebită sărbătoare, cu cei dragi alături. Dragostea lor să -ți fie ca un blazam, care să-ți  parfumeze anii care-i împlinești  și chipul tău frumos.

Cu ocazia zilei de naștere suntem în preajmă cu îmbrățișări calde și cu dorința noastră enormă de a te avea mereu sănătoasă, optimistă, încrezută în forțele proprii, cu puteri de viață și cu bucurii în suflet pentru noi toți.  Îți dorim, scumpă mămică și dragă soție, fiică, prietenă dulce tot binele din lume, emoțiile de bucurie și de revedere cu noi să ocupe permanent locul lor aparte  în sufletul tău cald și generos și să-ți țină  încântarea pentru viața și familie mereu prielnică și binevoitoare. De zări senine în viitor să ai parte, de încredere că totul ce faci este noroc nemărginit pentru noi. Îți dorim să-ți păstrezi tinerețea fizică, dar și cea intelectuală, pentru bucuria adusă în familie, dar și pentru toți clienții tăi fideli care te stimează și te caută, te apreciază.

Draga noastră îți urăm la aniversare și pe această cale ani de viață lungă, cu realizări marcante, oameni de încredere în preajmă, bucurii și succes în tot ceea ce faci. La mulți ani, scumpa și draga noastră!