DISTRIBUIȚI

Pe aripa timpului a mai trecut un an, cu unduiri luminoase de amintiri neuitate și clipe duioase adolescentine. Ultimele palpitații ale vieții școlare au fost susținute de multiple emoții de bucurie, fericire pentru cei pe care-i așteaptă vacanța cea mare de neliniște și aspirații pentru absolvenți. În ritmul aplauzelor au pășit liceenii Promoției 2022 , îndrumați de diriginții:

Popovici Ludmila, clasa a XII-a ,,A’’ ,Galbură Ludmila – clasa a XII-a ,,B’’, Gavriliță Valentina- clasa a XII-a ,,C’’.
Gazda evenimentului directoarea LT Babară Silvia și un grup de elevi, au avut nobila misiune de a întâlni, cu pâine și sare, oaspeții de onoare:
Excelența Sa, Ambasadorul Franței în RM, dnul Graham Paul ,
Pierre Tournier, consultant în gestionarea deșeurilor, director de proiect ,,Spre o gestionare intercomunală, eficace și durabilă a deșeurilor în zona Central- Estică a RM’’, monitorizat în liceu de Galbură Ludmila, profesoară de limba franceză, Sergiu Lazăr, Secretar al Consiliului Raional, Telenești ,Alina Pascaru , Sefa Direcției Generale Educației, Telenești.
La evenimentul festiv au fost invitate Cornelia Jero, Profesoară de limba franceză, Galina Stan , profesoară de limba franceză.
Astăzi liceenii au spus adio anului școlar 2021-2022 și absolvenții Promoției 2019-2022 au realizat drumul terminal.

Continuarea citiți în n.24 din 3 iunie 2022