La Sângerei, se simte spiritul sărbătorilor

La Sângerei, se simte spiritul sărbătorilor

147
DISTRIBUIȚI
În poză: moment de la inaugurarea bradului în Sângerei

Sângereiul și-a îmbrăcat straiele de sărbătoare. În seara zilei de vineri,14 decembrie, în Piața Independenței din centrul orașului s-a adunat lume frumoasă pentru a participa la inaugurarea Pomului de Crăciun.
La deschiderea oficială au fost prezenți Gheorghe BRAȘOVSCHI, primar și Rodica COJOCARU, viceprimară de Sângerei, funcționari ai Consiliului Raional și ai Primăriei, cadre didactice din instituțiile de învățământ din oraș însoțiți de discipolii săi. Bradul de Crăciun din acest an are aproximativ 11 metri înălţime. Bradul a fost dăruit de către un cetățean al orașului din propria lui gospodărie. Gospodarul a fost cel care a venit cu propunerea către primărie. Deşi stăpânilor le-a părut rău că se despart de pom, ei spun că nu au avut încotro, deoarece acesta creştea prea aproape de locuinţă. Atmosfera de sărbătoare s-a răspândit odată cu inaugurarea bradului și conectarea luminițelor, iar în culise cei de Gospodăria Comunală și primărie au investit mult suflet și imaginație în amenajarea pomului, ghirlandelor, globurilor, pentru ca fiecare cetățean să poată savura această frumusețe de basm, dar să-și onoreze obligațiunea de a o păstra.
În prezența lui Moș Crăciun și a Albei ca Zăpada, grupuri de copiii de la grădinițele din oraș au susținut un concert bogat în colinde, urături , cântece de Revelion. Moderatoarea și protagonista acestei sărbători splendide a fost Ana BUCUR, specialistă Tineret și Sport, Primăria Sângerei.