La Ciulucani au amenajat parcul  Bunicăi Ioana

      La Ciulucani au amenajat parcul  Bunicăi Ioana

44
DISTRIBUIȚI

La Ciulucani a fost finalizat proiectul ,,Amenajarea parcului de cultura și agreement ”Bunica Ioana” executat  de către primăria localității în cadrul Programului ,,Satul European”. Ideea Parcului  respectiv a luat naștere acum șase ani când primăria locală a decis montarea unui monument pe locul unde a fost  casa Ioanei Pălăduță (1882-1972), mai cunoscută la Bunica Ioana care a servit ani la rând ca moașă a satului.

,,Este pentru  prima data în istoria  contemporană a ținutului  când unei moașe i s-a ridicat  un monument. Tot aici am decis să amenajăm un parc de cultură și agreement pentru săteni”, a relatat  Andrei Cibotaru, ex-primarul de  Ciulucani.       

Larisa Corman, actuala primară a localității ne-a declarat că  costul  proiectului este estimat cu suma de 8 milioane lei:

,,Va invitam cu mare drag sa va odihniți frumos și bine intr-un loc cu totul special, binecuvântat parca de . Dumnezeu. Rămâne ca noi , beneficiarii sa ne bucurăm de investiția FNDRL și sa păstram cu mare grijă tot ceea ce s-a făcut cu multă munca și sudoare. Mulțumesc tuturor care s-au implicat in realizarea acestei frumuseți”, a reiterat  primara de  Ciulucani.