DISTRIBUIȚI
În poză: echipa Sângerei

   Judoiştii Secţiei Judo a Şcolii de Sport „Dumitru Atanasov” din Sângerei a făcut parte din echipa Republicii Moldova, care a participat la Turneul internaţional de Judo din Austria.
La turneu au participat sportivi din Europa, Egipt, Brazilia, America Latină, în total 10 echipe. Şi la acest turneu sportivii de la Sângerei au avut o prestaţie excepţională. Sorin PATRON a câştigat medalia de aur, alte două medalii de bronz le-au câştigat Marius DOGA şi Eugen GHEŢ.
Potrivit antrenorului Ştefan PATRON care a însoţit echipa Republicii Moldova la aceste competiţii, turneul s-a desfăşurat în oraşul Mondsee, regiunea Salzburg din Austria. Tocmai acolo au ajuns sportivii noştri. Ei şi-au încercat puterile şi forţa de pregătire printre 600 de participanţi. În drum spre Austria ei a avut ocazia să viziteze cele mai frumoase locuri din Munţii Carpaţi. Potrivit sursei citate” în turneu am prezentat 7 sportivi, dintre care 3 sunt ai noştri, de la Sângerei. Datorită rezultatelor înalte obţinute de ei, echipa noastră s-a clasat pe locul IV. Este un rezultat remarcabil şi semnificativ, pentu care echipa a fost desemnată cu cupa turneului, iar premianţilor li s-au înmânat medalii, una de aur şi două de argint”.