DISTRIBUIȚI
În poză: înalți oficiali la festivitatea de premiere

Trei antreprenori din raion vor beneficia de suport financiar și mentorat din partea Agenției Cehe pentru Dezvoltare, prin intermediul Proiectului „Un nou impuls pentru dezvoltarea afacerilor în Regiunea de Dezvoltare Nord a Republicii Moldova”, implementat de People in Need Moldova în parteneriat cu ADR Nord și Asociația Obștească „Pro Cooperare Regională”.
Timp de zece săptămâni, mai mulți rezidenți ai Incubatorului de Afaceri din Sângerei, cât și alți antreprenori din zona de nord a republicii au fost instruiți și ghidați de către mentori, cum să-și sporească activitățile de business. Ei au participat la zece ateliere unde au învățat lucruri noi despre marketing, investiții și promovre. La 27 februarie curent, cei 28 de reprezentanți ai Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ÎMM) s-au întrunit într-o ultimă ședință, nu una ordinară,ci festivă de prezentare a propriilor afaceri. Ei au fost jurizați de către înalți oficiali: Vasili MARANDIUC, Președintele raionului și Președintele Consiliului de administrare a Incubatorului de Afaceri Sângerei, Jan HUSAK, consulul Ambasadei Republicii Cehe în Moldova, Mario STRAKA, director al misiunii People in Need Moldova, din R. Cehă, Vitalii POVONSCHII, director al Agenției de Dezvoltare Regională Nord, precum și de alți oaspeți înalți.
În debutul evenimentului, Directoarea Incubatorului de Afaceri Sângerei, Ludmila PROCIUC, i-a felicitat pe participanții Programului și a salutat prezența înalților oaspeți, la festivitatea de premiere a antreprenorilor învingători. „Trăim cu toții momente de bucurie, de satisfacție, dar în același rând și de tristețe…

Mai departe puteți găsi în ziarul numărul 9 din această săptămână

În poză: Mario STRAKA, Violeta MANIUC și Vitalii POVONSCHII