DISTRIBUIȚI

Ultima zi înainte de sărbătorile de Paști a fost marcată printr-o suită de meciuri din cadrul Campionatului Moldovei la fotbal. A doua victorie la rând cu scorul 4:1, în ospeție, au obținut fotbaliștii formației FC Sângerei. De data aceasta a fost învinsă echipa CF Râșcani. Pentru echipa noastră „hat-trick” a făcut capitanul formației Dumitru Maga care a deschis scorul, încă un gol a marcat Andrei Russu.

În aceiași zi o înfrângere categorică de la liderul seriei Nord – FC Fălești – au suferit fotbaliștii din Pepeni scorul fiind 0:6. După etapa a 21-a grupările raionului nostru au păstrat locurile în clasamentul la zi: sângerenii au rămas pe locul 3, iar echipa FC Pepeni – pe locul 8. La 30 aprilie sportivii din Sângerei, în meci foarte împortant, trebuiau să găzduiască echipa „Cruiz plus” din Camenca, care ocupă locul 4. FC Pepeni la etapa a 22-a va fi liberă.
Sâmbăta trecută juniorii Școlii Sportivă „Dimitru Atanasov” au jucat cu elevii ȘS Dondușeni. Liderii campionatului – echipa U-15 (antrenorul Eugen Cucoș) – a învins cu scorul 4:1, și cu încredere merge spre titlul de campioni. Încă un succes în aceiași zi au adus fotbaliștii formației U-13 (antrenorul Chiril Șușu), care au căștigat cu scorul 2:0 și s-au ridicat pe treapta a 2-a a clasamentului grupei.

Continuarea citiți în n.20 din 6 mai 2022