DISTRIBUIȚI

Tradițional la Sângerei după finalizarea Campionatului raional de fotbal se organizează Gala fotbalului sângereian. Totalurile anului fotbalistic au fost făcute în cadrul Galei festive, organizată de membrii Asociației raionale de fotbal. Într-o atmosferă festivă au fost desemnați și premiați laureații sezonului recent încheiat, acei care au creat duminici frumoase pentru suporterii și fanii lor.

Cel mai bun portar a fost desemnat Nicolae Nicolaev din or. Biruința. Ilie Maxian de la „Atletic”Copăceni a fost onorat pentru iscusința sa de apărător. Cel mai bun mijlocaș a fost desemnat Dumitru Maga, FC Sângerei. Cel mai bun atacant a fost desemnat Sergiu Nica, membrul echipei „Atletic”, Copăceni. Dedicații muzicale și trofee a primit Vasile Smîntînă, fotbalistul echipei „Avântul” din Prepelița, drept cel mai bun golgheter. El s-a marcat cu 39 de goluri bătute.
La nominația Cel mai bun jucător a fost desemnat Andrei Secureanu de la „Spicul”. Nici cei mai tineri jucători nu au cedat. Au demonstrat că au foc în ghete. Damian Aparatu din echipa „Avântul”, Prepelița este calificat drept cel mai tănăr jucător de perspectivă.

Continuarea citiți în n.1-2 din 1 ianuarie 2022