Fiecare scrisoare e o durere, o speranță…

Fiecare scrisoare e o durere, o speranță…

26
DISTRIBUIȚI

Pentru cititori muncim, iar dacă dumneavoastră, stimați abonați, scoateți din buzunar leuțul trudit, ca să primiți ziarul „ Ecoul nostru” înseamnă că ne respectați, ne susțineți.

Nu suntem procurori, nici nu putem primi ordine de arest ca să-i punem la respect pe cei care vă jefuiesc, vă umilesc, care se plimbă cu transportul public în afara orelor de serviciu și în zilele de odihnă, fac abuz de serviciu etc. Vă promitem că nu-i vom lăsa în pace și cu metodele accesibile nouă vom încerca să vă ajutăm, stimați cititori. Important este ca Dumneavoastră să nu vă lăsați învinși, să nu vă lăsați umiliți, insultați, neajutorați. Nu vă lăsați căzuți la pământ, fiindcă odată căzuți, o să vă strivească. Încercați să nu cedați, să nu vă vindeți doamne ferește. Să nu vă schimbați ideile, încercați să rezistați, oricât de greu nu v-ar fi, că de nu, rămân ei stăpâni pe noi…

Așteptăm scrisorile, opiniile, doleanțele  dumneavoastră în fiecare zi. Pentru bunii și dragii noștri cititori activăm, vom fi alături, ne vom strădui să vă spunem adevărul, chiar dacă unora nu prea le place, ne întorc spatele…Vă îndemnăm, scrieți-ne, telefonați ne, informați-ne despre tot ce vă frământă. Noi vom încerca să nu vă dezamăgim. Le suntem recunoscători tuturor celor care ne-au scris, ne cerem scuze pentru faptul că spațiul de ziar nu întotdeauna ne-a permis să publicăm toate răvașele primite la redacție. Nu am rămas nepăsători de durerea și gândurile pe care ni le-ați încredințat. În prima lună a anului curent cei mai activi cititori s-au dovedit a fi: poetul și compozitorul  Mihai Ungureanu, din orașul Sângerei, profesoara Tamara Gumovschi, din satul Mândrești Noi, bibliotecarul Ștefan Gorea, din Iezărenii Vecni, Valeriu Popescu, din satul Drăgănești, jurnalistul Andrei Luțcan, din orașul Sângerei, Gheorghii Babii, Sângerei, Vera Chiforiuc, șefa Casei Teritoriale de Asigurări Sociale și alții.

Mai mulți locuitori din satul Drăgănești sunt indignați de faptul că localitatea a rămas de mult timp fără un transport public. Au bătut pragul mai multor oficiali dar, până în prezent problema nu e rezolvată. M abordat și noi această temă în ziar. Ni s-a promis și nouă și locuitorilor din partea locului că, în scurt timp o rutieră va circula pe ruta Sângerei- Drăgănești. Până la moment am rămas doar cu promisiunile. Oamenii din partea locului au necesitatea să se deplaseze la Spitalul raional, la Centrul multifuncțional, Casa Teritorială de Asigurări Sociale, precum și multe alte chestiuni. Rugăm instituțiile abilitate să facă lumină în această privință, să-și onoreze cât se poate de operativ promisiunile făcute.

Le suntem recunoscători tuturor pentru receptivitate și rămânem în așteptarea răvașelor, opiniilor, doleanțelor cititorilor noștri.