DISTRIBUIȚI

               De sfintele sărbători de Paști, toți vrem să fim mai buni, mai mărinimoși, ne curățim sufletele, casele și aducem lumina Învierii. În aceste sfinte zile, când gospodinele lasă geamul deschis la bucătărie și iese mirosul cozonacilor, a fripturii de miel, pască și ouăle roșii și gândul te duce la copilărie, să împărțim fericirea cu fiecare din jurul nostru.

              Este exemplul lui Mihai CUCOȘ, lider agricol din satul Izvoare, directorul SRL „Semincerul Unic”, care an de an, în ajun de Paște împarte oamenilor ce fac parte din asociația lui agricolă o bucățică din sufletul lui și din fericirea de a întâmpina această luminată sărbătoare.

„Anul acesta, 280 de persoane au beneficiat de un mic ajutor, sub formă de cozonac, ulei și vin, pentru a le înfrumuseța clipa Învierii. De 32 de ani locuiesc în acest minunat sat și întotdeauna fac acest gest înainte de marile sărbători religioase, cum este Paștele și Crăciunul. De fiecare dată, acest ajutor este sub diferită formă, dar mereu redă respectul meu pentru sătenii ce se trudesc pe câmpurile Izvoarelor”.

Este un „proiect” care se finanțează în totalitate de familia

continuarea o veți citi în numărul 17 al ziarului din săptămâna aceasta

Foto: Viorica ALBU