DISTRIBUIȚI

  Oleg Pânzaru, directorul SRL „Rădoianu Prim”!

  Vă transmitem pe această cale sincere felicitări şi Vă dorim noi şi frumoase realizări în viaţă, în activitatea care o dirijaţi, ca şi anii  tineri şi luminoşi care-i împliniţi. Să reuşiţi a fi în continuare mândria părinţilor, speranţa tinerilor, fericirea şi bucuria familiei. Suntem siguri că Vă aşteaptă     un viitor şi mai plin de prosperare, de realizări, de posibilităţi în a Vă afirma şi  a Vă realiză planurile măreţe. Suntem siguri că veţi reuşi, veţi putea şi nu veţi descuraja pe nimeni. Pentru că faceţi mult bine oamenilor, sunteţi receptiv, Cel de Sus Vă susţine şi Vă ajută.

 La mulţi ani!

 Cu stimă,colegii, familia

  Elena Patraş din or. Sângerei! 06.09

  Pe fila acestui mesaj punem lumina stelei fericirii, licoarea cupei de sănătate şi voia bună a case lor şi familiilor noastre şi cele mai sincere urări , pe care ţi le transmitem cu ocazia zilei de naştere. Ce spune liniştea acestui mesaj,spune şi simte sufletul tău, că te poţi mândri cu realizările de viaţă până la acest moment,de numărul mare, de nenumărat de cetăţi ale creşterii frumoase şi demne care le-ai construit de-a lungul anilor pentru copiii şi colegii de la grădiniţă, dar şi pentru noi, cei dragi, ai familiei şi neamului. Poţi cu siguranţă fi mândră şi împăcată pentru locul care  l-ai câştigat în societate, între colegii-manageri, între oamenii prosperi prin cumsecădeia, înţelepciunea, frumuseţea şi inteligenţa ta.

 La mulţi ani, frumoşi, plini de prosperare.

 Cu drag, familia, nănaşii, rudele.

  Ion Andronic, directorul SRL”Protion Agro”08-09

       Atât cât putem să ne exprimăm recunoştinţa, stima şi respectul, ataşamentul faţă de un om de mare omenie, o facem în acest moment anivesar, când Vă urăm un sincer” La mulţi ani!”

  Mereu ocupat cu treburi  de mare responsabilitate, la întrecere cu zborul timpului, încercaţi  să le reuşiţi pe toate. Noi ne bucurăm  pentru  Dvs, suntem onoraţi că avem posiblitatea de muncă comună şi conlucrare. Vă dorim, în loc de duşmani  sau invidioşi-îngeri în cale, în loc de furtuni- ploi curate şi dumnezeieşti. Sunteţi  un om deosebit, faceţi  bine  oamenilor, vremii, cetăţii neamului. Meritaţi să fie Bun şi Dumnezeu, timpul şi oamenii  cu DVS.

 Cu stimă, colegii de la asociaţie, prietenii.

   Ion Pânzaru, primarul satului Rădoaia! 9.09

  Cu ocazia zilei de naştere care se apropie Vă adresăm sincere felicitări şi Vă dorim ani de realizări şi prosperare, dar mai puţin zbuciumaţi. Să Vă bucuraţi de încrederea, stima şi respectul  oamenilor în viitor, dar şi în imediatul scrutin electoral.Primăria să Vă rămână în grija ca şi   propria casă, curte şi famile. Ziua de mâine să Vă deschidă noi oportunităţi pentru tot ce Vă propuneţi  să faceţi  pentru sat şi oamenii lui, pentru imaginea  localităţii şi  pentru condiţiile  unei vieţi în permanentă schimbare pentru oameni.

  Toate aceste  realizări să Vă dăruiască şi  să genereze bucurii, care aveţi  nevoie să le trăiţi.

 La mulţi ani!

 Cu stimă, colegii  de la primăria Rădoaia