DISTRIBUIȚI

Stimați consăteni, an de an sfârșitul toamnei ne răsplătește cu o sărbătoare de suflet – Hramul localității noastre. Cu acest prilej Vă adresez cele mai sincere felicitări și urări de sănătate, liniște sufletească, armonie în familii. Fie ca ocrotitorii Arhangheli Mihail și Gavril să Vă hărăzească belșug în casă, pâine pe masă, să Vă bucurați de fiecare zi trăită alături de cei dragi.
Suflul acestei sărbători creștine săVă reunească pe toți grămăjoară la masa de sărbătoare. Familiile să Vă fie unite, copiii sănătoși, respectul și înțelegerea să Vă aparțină, să aveți voie bună iar speranța și încrederea să nu Vă părăsească nicând. Hram fericit.

Cu profund respect, Ala Guzun,
primara comunei Bilicenii Vechi

La sfârșitul anotimpului automnal poposește luminata zi a sfinților Arhangheli Mihail și Gavril – zi de hram al localității noastre.
Cu acest prilej, din numele administrației „ Tofan G”, al meu personal, Vă aduc cele mai calde și cordiale felicitări, dorindu-Vă ca sărbătoarea să Vă aducă lumină, căldură și belșug, să Vă îndrume doar la fapte bune întru prosperarea localității noastre și a pământului drag.În casele Dumneavoastră să domnească mereu pacea, voia bună și belșugul.Fie ca sărbătoarea să ne facă mai buni, mai curați, mai curajoși, mai iertători și mai atenți cu cei din preajmă, iar sfinții Arhangheli Mihail și Gavril să ne vegheze neamul, orașul, familiile și să ne binecuvânteze în activitățile noastre.

Cu mult respect, Gherasim Tofan,
directorul companiei

Am o deosebită plăcere să Vă felicit cu prilejul hramului localități noastre. Vă adresez, dragi consăteni, sincere urări de bine și sănătate, fericire,pace, noroc, prosperare și bunăstare. Să Vă mândriți cu satul natal Bilicenii Vechi, să-l ocrotiți ca pe o mamă iubitoare, pretutindeni să-i purtați cu dragoste dorul, să-i duceți cu mândrie în lume numele lui drag. Această zi ne oferă fericita ocazie de a ne aduna la masa de sărbătoare, la focul sacru din vatră, îndemnându-ne să fim cât mai uniți și mai încrezători.Fie ca Arhanghelii Mihail și Gavril să Vă ocrotească de primejdii și să Vă îndemne la fapte bune și mărețe, să Vă bucurați de belșug și limină în fiecare casă.

Cu respect, Grigore Irimencu,
directorul SRL „Virtuoz Impex”