DISTRIBUIȚI

Mariana Ursu din or. Sângerei 19.10
Din grădina argintie a acestei toamne am cules cel mai splendid buchet de flori pe care ţi-l oferim cu drag la frumoasa aniversare. Am pus bucuria sufetului nostru în ele , pentru frumoşii ani care-i implineşti. Au asemănare cu lumina ce o emana steluţa fericirii . Sunt deosebit de frumoşi şi-ţi determină comoara vieţii. Bucură-te că doar cu ei atât de frumoasă eşti. Printre ei ai regăşit fiinţele dragi ale vieţii,cu care împarţi în primul rând această bucurie. Să fiţi fericiţi împreună, cum dintoteauna am simţit lucrul acesta şi să construiţi scăriţa anilor în continuare cu frumuseţe şi demnitate.

Cu drag, fostele colege.

Pentru Rodica Vladimir, din Drăgănești (20.10)
Ne bucurăm scumpa și draga noastră, pentru tine, apreciem sufletul tău rafinat, inima bună și dorim ca aceste frumoase calități să te caracterizeze și peste ani. Felicitându-te cu prilejul frumoasei aniversări, ce o vei sărbători duminică, îți urăm cu toată sinceritatea remarcabile succese, realizări din cele mai meritorii, cutezanță și perspective reale de afirmare și, neapărat, dragoste, fericire, bucurii și ani frumoși de viață. Să te bucuri de succesele muncii , de transformările ce urmează a se produce în viitor. Să ai parte de noroc și bucurii în casă, familie, de seninătate în suflet și în gând. Fie ca Bunul Dumnezeu să te călăuzească și să-ți dăruiască doar fericire și ani îndelungați de viață. Florile copacului vieții, comorile tale-Gabriela și Radu să-ți aducă nenumărate bucurii. Să te simți împlinită și fericită pentru tot ce ai realizat, încrezută pentru treptele ce le ai a urca în cursul vieții de mai departe.
La mulți și fericiți ani!

Cu tot repectul și dragostea:mămica, surioara Aurelia, fratele Gheorghe, cumnata Cătălina, cumnatul Constantin, părinții-socri,verișorii, nanii

Pentru Vera Tabarcea (23.10)
Stimată colegă,
Toată splendoarea florilor de octombrie în fluxul mirific al energiilor tomnatice sunt pentru tine. La acest frumos popas aniversar ne permitem să fim alături de sufletul și bucuria ce o trăiești pentru un an lăsat în urmă. E ziua când o nouă toamnă dulce îți adună anii grămăjoară ca să te bucuri de ei. Ești ființa unui timp îmbibat de creație și pasiunea de a cuceri cele mai nobile trepte .
Talentul și aptitudinile tale demonstrează arta de a transforma simplitatea în miracol, știința în succes, experiența în valori și virtuți. Cugetul tău nobil este cheia comorilor în laboratorul timpului. Toate ipostazele le trăiești cu simțirea, apoi le reproduci verbal. În ceea ce scrii și felul cum scrii convingi de marea-i pasiune pentru adevăr, personajele spațiului unde te înveți prin cuvânt a trăi frumos. Viețuiești printre ziare, urmărind și retrăind zbuciumul vieții, purificâdu-l în felul tău, năzuiești astfel să-i dai o altă imagine de înveșnicire prin cuvânt. Astfel te regăsești pentru a-ți dărui harul și altora.
Optimismul, enegia, perseverența de care dai dovadă ne mobilizează și ne încurajează și pe noi.
Suntem mândri să auzim doar cuvinte de recunoștință din partea cititorilor ziarului la care activezi. Apreciem foarte mult energia și entuziasmul cu care muncești, omenia, cumsecădenia, optimismul de care dai dovadă. Te cunoaștem drept o fire neogoită, onestă, cumpătată la vorbă, chibzuită la faptă. Viața să te bucure de acum încolo cu alese momente, care să completeze calendarul faptelor frumoase și memorabile.
Fie-ți viața mereu o floare înconjurată de roadele tomnei într-o zi însorită cu vânt cald,ce ți-ar aduce numai zâmbet, pace sufletească și prosperitate. Dumnezeu să-ți dea putere și sănătate, să-ți ghideze pașii cu certitudine în viață, bucurii de la minunații tăi copii, inegalabila și dulcea nepoțică Ilinca, energie creativă, inspirație, bucuria succesului, fericire în familie, dragoste și primăveri în suflet.
Speranța, fericirea, bucuria și dorința să le savurezi din plin din lumina innocentăț a răsăritului devenind zi de zi niște legi inestimabile ale vieții tale. La mulți și frumoși ani în viitor.

Cu mult drag, colegii de serviciu.

Vera Muşet din or. Sângerei 24.10
Noi, prietenii simţim tainicul sentiment de respect de a împărtăşi bucuria anivesării. Vă dorim mulţi ani, fericiţi, cu sănătate şi cu multe bucurii de viaţă. Să Vă fie sufletul mereu înseninat de bucurii. Pe durata vieţii de mai departe să beneficiaţi de belşug în casă, fericire în familie, de bucurii în viaţa copiilor. În suflet să păstraţi loc pentru vise frumoase, pentru zborul îngerilor păzitori.Să Vă păstraţi bunătatea sufletească ,căci este specificul sufletul care Vă face deosebită.

Cu drag, prietenii.