DISTRIBUIȚI

Pentru Nicolae Melinte, directorul LT„Mihai Eminescu” (12.10)
La acest popas aniversar ne permitem să fim alături de sufletul și bucuria ce o trăiți pentru un an lăsat în urmă. E ziua când o nouă toamnă dulce Vă adună anii grămăjoară ca să Vă bucure de ei. E o bucurie pentru noi, să Vă avem zilnic în preajmă. Vă dorim realizări frumoase, sănătate, bucurii de la cei dragi. Filele calendarului vieții care au încununat cu acest eveniment poleit prin aurul vieții sunt pline de strălucire profesională, creionate în culorile fericirii de familie, de dragostea noastră.
Să fiți la fel de productiv, plin de energie, vigurozitate, inspirație, să Vă simțiți apreciat, stimat la justa valoare. Rezultate maxime în tot ceea ce faceți, căldură și dragoste în suflet.Trandafirii pe care-i adunați mâine în cununa vieții, lăsați-i să se împletească într-un buchet al împlinirilor. Fie ca automnalele flori să Vă împodobească casa și viața și să Vă vedeți toate visele și dorințele împlinite. Floarea noului an de viață să se adauge cu multe bucurii, momente inedite la frumosul buchet al vieții Dumneavoastră. Să Vă bucurați de tot ce-i frumos in viață și de culorile florilor anotimpului în care ați avut a Vă naște. Urcușuri frumoase în viitor, în munca de director al liceului, în grijile de soț, tătic iubitor și stâlp al familiei noastre. Altarul inteligenței, verticalității și al cumsecădeniei pe care l-ați construit de-a lungul anilor să Vă ajute să perseverați în continuare. La mulți și frumoși ani.

Cu profund respect, colegii liceului

Pentru Viorel Onceanu, din orașul Sângerei (13.10)
Frumosul meci cu viață și cu zbuciumul tinereții spectaculoase pe care o trăiești să se încununeze cu victorii, momente inedite în viața personală, cât și cea profesională.
De ziua ta venim cu cele mai frumoase gânduri și îți dorim sănătate, bucurii, împliniri și multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta și a celor dragi sufletului tău. Dragostea și grija ce o dăruiești în jurul tău să îți fie răsplătită din plin cu multă căldură și împlinire sufletească.
Îți dorim să fii precum iarba: când ești călcat să te ridici. Să fii precum un ghiocel: să înflorești și în mijlocul zăpezilor. Să te bucuri mereu de sprijinul oamenilor dragi, de recunoștința din partea lor și de respect pentru onestitatea ta, înțelepciunea și bunătatea sufletească de care ei se bucură și au parte. Noi am fost și vom fi mereu alături pentru că te stimăm, avem nevoie de sfatul și susținerea ta. La mulți și fericiți ani.

Cu mult drag, prietenii din Sângerei

OJOG GHEORGHE,ȘEF IMSP CS BIRUINȚA, or.Biruința (13.10.)
Cu o deosebită plăcere, întreg colectivul IMSP CS Biruința Vă oferă sincere felicitări cu ocazia frumoasei aniversări, urîndu-Vă cu drag multă sănătate, bunăstare şi prosperitate. Să Vă bucuraţi de nenumărate succese şi realizări profesionale, trăind fericirea absolută alături de familie şi toţi cei dragi, care Vă fac zilele mai luminoase. Să creşteţi în palme Speranţa, iar ea să Vă poarte spre noi împliniri, dăruind Tinereţe veşnică prin generaţiile cărora le daţi suflu. Să beneficiaţi de infinitul gratitudinii umane pentru simplul fapt că, într-un moment de necaz, aţi ştiut să întindeţi o mînă de ajutor şi, astfel, vocaţia, profesionalismul şi destinul au căpătat cu timpul acelaşi nume.E norocoasă familia în care este un medic, iar dacă sînt deja doi la număr – tată și fiică, atunci, cu certitudine, e binecuvîntarea Celui de Sus. Vă mai dorim să aveţi parte de zile pline de Bine, care vor face să Vă zîmbească sufletul şi forţă de a le accepta pe toate cu demnitate, căci toate cîte se întîmplă formează marea Minune cu numele Viaţa.
LA MULŢI ANI!

Cu multă stimă și respect din partea  întregului colectiv IMSP CS Biruința

Pentru Vasile Grosu din orașul Sângerei (13.10)
Ești penru noi asmenea văzduhului curat, soarelui blând și alintător, pomului dornic ce inspiră speranță și încredere. Zi de zi ne alimentezi cu dragoste de viață, de tot ce este mai sublim pe acest pământ. Suntem mândri că te-am cunoscut, te avem mereu în preajmă ,la bine și la greu. Te respectăm enorm și te iubim necondiționat, îți dorim ca divina melodie a toamnei să-ți transmită din partea noastră cele mai sincere și cordiale felicitări, ani de lungă viață, noi împliniri, vise realizate, sănătate durabilă, să ne fii încă pentru mulți ani raza de soare și izvor nesecat de bucurii. Să ai lumina lunii și a soarelui de sus, gânduri bune, gustul pâinii și cuvântul lui Iisus. Să ne fii fericit și viguros, mândru și la fel de prietenos, pasăre în zbor cu speranțe în viitor.Domnul să te răsplătească pentru omenia, generozitatea, cumsecădenia de care dai dovadă, să te aibă mereu în preajma Sa. Primește adânca și eterna noastră plecăciune.
La mulți și binecuvântați ani.

Cu drag:soția, copiii, nepoțeii Vitalie și Anișoara, finii de
cununie, cuscrii, cumetrii, prietenii.

Scumpa și draga noastră mămică și bunică,
Te invităm cu mult drag la masa de sărbătoare a sufletului tău- frumosul jubileu al vieții. Dragostea nostră și mândria pentru tine sunt stropii de agiazmă cu care ți-o stropim. De ziua ta, senină să fie și grădina actualei toamne. Am ales și cules special pentru tine mireasma florilor de orhidee și crizanteme. Nespus de mult dorim să te bucurăm, cu mireasma florilor automnale, care ți le dăruim la jubileu. Tu ești simbolul lor în viața noastră, ești lumina lor pentru noi, ești icoana, tu ne ești prietenă, mângâierea inimii și idealul vieții spre care tindem. În suflețelul tău e mereu cald pentru noi, e dragoste necondiționată, bunătate. Nu știm cum am putea să-ți mulțumim, decât prin sincera noastră mărturisire că tu ești totul pentru noi. Grija ta este ca mila dumnezeiască, dragostea ta, este ziua pe care o așteptăm și care, dorim să fie, să vină, una de neuitat…Tu, scumpa și draga noastră, ne alungi tristețile, ne potolești suspinul când îl avem și ne dărui tot binele care este posibil în viața noastră. Îți mulțumim, te iubim și mereu ne este dor și drag de sufletul tău generos..Tărie, încredere în ziua de mâine, care promite a fi și mai bună. Alături de tine, noi, ne simțim puternici și credem în viitorul nostru la fel de prosper, ca și al tău. La mulți și frumoși ani, mămică, bunică, cea mai bună și scumpă prietenă a sufletelor vieții noastre.

Cu mult drag, dor și respect, copiii și dulcii nepoței

Stimată și distinsă directoare,
Primiți sincerele și cordialele noastre felicitări și urări de bine cu ocazia omagierii frumosului jubileu al vieții.Cu acest dar să Vă învrednicească viața mai departe, căci celelalte Vă sunt toate în putere. Sincer și profund ne bucurăm de realizările și înălțimile atinse în tot largul aspectelor lor. Reprezentați modelul femeii de afaceri, care de la întâia treaptă până la cea mai înaltă ați urcat, pășind cu multă chibzuință, fără sprijinul cuiva, mai puternic sau mai onest ca Dumneavoastră. În aspect și mai larg reprezentați cartea de vizită și de onoare a tot ce se numește vatră sângereiană, mediu de afaceri și legea găzduirii. Aveți vocația faptelor mari, tărie de oțel și puritatea de rouă. Aceasta Vă caracterizează și Vă deosebește, făcându-Vă irepetabilă și inconfundabilă. În timpurile pe care le trăim e prea multă nevoie de asemenea personalități și ființe omenești. Sunteți asemenea razei de soare care încălzește inimi, mișcă val de greutate și fapte înaintați spre înalturi. Ne încurajează optimismul Dumneavoastră incurabil, devotamentul și înaltul profesionalism de care dați dovadă. Multă fericire, noroc, realizări pe măsura așteptărilor, sănătate trainică, bucurii de la cei dragi, apreciere și respect, să Vă bucurați de recunoștința celora ce beneficiază de serviciile și generozitatea Dvs. La mulți și prosperi ani.

Cu profund respect, colegii de serviciu

Pentru Anatolie Motruc, șeful Inspecției Ecologice de Stat Sângerei (15.10)
Vă adresăm cordiale felicitări cu ocazia zilei de naștere și Vă dorim să aveți parte doar de împliniri în viața de mai departe. Să Vă bucurați de susținere și reușite în toate încercările benefice de bun ocrotitor al spațiului ecologic de care avem grijă prin responsabilități comune. Noi am fost alături, ne-am implicat și ne vom implica prin activitatea unei echipe, care știe ce are de făcut pentru ziua de azi și cea de mâine. Astfel dorim din tot sufletul să reușiți în toate și să mențineți încrederea tuturor că proiectele de mediu sunt sprijinite și implementate. Vă dorim răbdare, rezistență în soluționarea tuturor problemelor, voință și echilibru sufletesc în toate. La mulți ani.

Cu respect, colaboratorii Inspecției  Ecologice de Stat Sângerei

Pentru Elena Davâdova, din orașul Sângerei (15.10)
Este o zi deosebită, o ziminunată, este ziua ta, în care dorim să fii binecuvântată cu stropi de fericire, iubire și speranță în toate realizările tale.
Îți urăm să ai parte în calea ta doar de prieteni devotați,oameni binevoitori și clipe fericite de neuitat alături de cei dragi. Fie ca viața să-ți fie călăuzită doar de surprize plăcute .Scumpa și draga noastră, ești de neprețuit pentru fiecare din noi. Chipul tău ne luminează existența precum soarele ne mângâie chipurile, suntem niște oameni fericiți deoarece te avem alături mereu. Îți dorim și în continuare să rămâi cea mai dulce, cea mai frumoasă, gingașă, inteligentă,carismatică. Sincere și calde urări cu ocazia aniversării.

Cu toată dragostea,soțul, copii, colegii de serviciu

Pentru Tatiana Cernogal, din orașul Sângerei(16.10)
Cu această plăcută ocazie o zi de liniște V-am dăruit, în afara forfotei de la serviciu, cu dulcii nepoței în brațe și înconjurată de minunile și comorile vieții Dumneavoastră, care Vă sunt minunații copii. Simțiți mereu încântarea pentru ei, bucurați-Vă, mândriți-Vă și sorbiți nectarul vieții din împlinirile lor de vise, din fiecare îmbrățișare de copil și dulce nepoțel și fiecare caldă destăinuire a lor.La fel precum soțul, copiii, minunații nepoței, noi Vă dorim mulți și fericiți ani să trăiți în continuare, să Vă bucurați de aceste comori și perle ale vieții, să aveți noi și frumoase realizări pentru Dvs, pentru ei și întreaga familie, unde sunteți mămica-regină, mămica-sacrificiu și izvor nesecat de bunătate, lumină, dragoste. La mulți și generoși ani!

Cu profund respect colegii de seviciu, nănășica, prietenii din Sângerei

Pentru Vitalie Tabarcea, șeful Secției Administrație Publică a Consiliului raional(17.10)
Din profund respect pentru Dumneavoastră am fi onorați dacă V-am bucura cu sincerele noastre felicitări cu ocazia omagierii zilei de naștere. Vă dorim să aveți parte de împliniri de vise, speranțe, de rosturi ale vieții, pentru familie, a copiilor și nepoților, dar și pentru funcția pe care o dețineți. Să Vă însoțească puterea pentru toate poverile pe care le impune ea. Vă dorim să pășiți mereu cu dreptul, spriginit de lumina norocului, dar și a înțelepciunii pe care ați avut de la cine o moșteni și pe care o perfecționați mereu. Să Vă însoțească cugetul și lumina înțelepciunii de care aveți atâta nevoie în fiecare dintre problemele ce Vă stau la ordinea de zi, cu care se adresează cetățenii și care mai apar în virtutea faptului că fiecare zi impune ceva nou, necesar, cu nevoie de implicare. Nu e atât de ușor, dar nu și imposibil, sunteți credibil prin acest gând și prin înalta Dvs. responsabilitate în toate. Apreciem acest spirit și Vă dorim să aveți puterea dârzeniei, omeniei și inteligenței în continuare.
Or,aveți încă multe a le reuși. Aveți un nou, larg și prosper teren pentru afirmare. Frumos să pășiți, să urcați,cu lumina norocului. La mulți și frumoși ani.

Cu profund respect , colegii de serviciu, echipa ,,EN’’

Stimați locuitori ai satului Cotiujenii Mici,
Cu ocazia uneia dintre cele mai frumoase și luminoase sărbători – Hramul satului, Vă aduc cele mai calde urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri alături de cei dragi, Fie ca în casele Dumneavoastră să domine pacea, înțelegerea, compasiunea, bunăstarea și prosperitatea. Dacă vom contribui cu toții ca localitatea noastră, unde ne-am născut, am trăit cele mai adorabile clipe din viață, am petrecut copiii la școală, muncim și activăm, vom obține ca satul Cotiujenii Mici să fie unul din cele mai frumoase, dezvoltate, atractive sate.
Cu acest prilej urez tuturor consătenilor mei voie bună, gând curat, sănătate, optimism, dârzenie și credință perpetuă în Dumnezeu.Avem un sat pitoresc, cu oameni frumoși, harnici și buni la suflet. Astfel, să-i dorim satuluiCotiujeni, un cer senin și fără nori în calea sa de prosperitate, iar locuitorilor un nou secol ce să deschidă poarta unui viitor european plin de succese, performanțe și realizări considerabile în promovarea imaginii localității.

Cu respect, Ludmila Zamornea, primara comunei Cotiujenii Mici.