DISTRIBUIȚI
Pentru Iurie Pălăduță din orașul Sângerei (26.09)
Scumpul nostru soț, tătic și dulce bunel,
Anii trec rând pe rând. Rupem file din calendar și ochii se opresc la o dată anume când rotungești frumosul jubileu de 60 de ani. Suntem nespus de bucuroși să trăim revelația acestui moment important din viața noastră, cu ocazia căruia venim la pragul casei părintești cu cele mai alese cuvinte și plecăciuni pentru sufletul plin de dragoste și dăruire pentru noi. Să știi scumpule, că te purtăm mereu în gând și în suflet, chiar dacă suntem departe. Îți suntem enorm de recunoscători pentru faptul că ne susții, ne primești întotdeauna cu bunătate, generozitate, ne ajuți în momentele mai dificile ale vieții. Ești îngerul nostru păzitor, cel care ne luminează viața, ne iubește și ne dă povață când suntem în clipe mai dificile. Ne minunăm de energia nesecată pe care o ai, de marea omenie, dragoste, iubire, căldură, generozitatea sufletului și de receptivitate la problemele noastre și a celor din preajmă. Porți în piept, pe chip, splendoarea trandafirilor automnali.
Îți dorim să rămâi și în continuare precum te cunoaștem, bun la suflet, plin de energie, descurcăreț în toate, așa te simțim și te purtăm în inimile noastre de-a lungul vieții. Primește în dar florile recunoștinței noastre, pe care le împletim printre cele ale dragostei și afecțiunii noastre și le aducem în dar odată cu urările de sănătate trainică, realizări frumoase în continuare, bucurii nenumărate, înger păzitor în preajmă. Să-ți fie cât mai lungă calea vieții să nu te părăsească nicând dorul de oameni, să te avem cât mai mult în preajmă, îndemnându-ne și sprijinindu-ne, noi împliniri. Toate florile toamnei sunt ale tale. La mulți și binecuvântați ani.
Cu toată stima, dragostea soția, fiica Lilia, ginerile
Denis, dulcii nepoței Artenie, Arsenie și Maria.
Pentru Eugenia Andronic, din orașul Sângerei (29.09)
  Cu pietate ne închinăm, îți sărutăm chipul și sufletul tău candid, nu doar în această clipă aniversară, ci totdeauna. Îți mulțumim pentru fericirea, căldura care ne-o dăruiești și dragostea ta pentru noi toți. Ești unică, ca tine scumpa și draga noastră, nu poate fi altcineva. Ești lumina casei și vieții noastre. De la tine, din sufletul tău și dragostea care ne-o porți vin toane bune și frumoase în viața noastră. Tu ești căldura cea de taină a focului din vatră și așa a fost întotdeauna. Îți respectăm zbuciumul pentru tot ce este bine și frumos. Acest frumos poas aniversar pe care-l sărbătorești duminică să-ți aducă pace sufletească și acea împăcare de care ai nevoie. Noi suntem alături cu urări de sănătate,bucurii de la cei dragi, noi împliniri. Rămâi și în continuare cea mai cu desăvârșire femeie,soție,mămică,surioară, prietenă… Să-ți străluce chipul și sufletul în ardoarea stelei de noroc, fericire,realizări în toate căutările tale. La mulți ani.
Cu multă dragoste: soțul, feciorul fratele,
prietenii,toți care te stimează și iubesc.

Pentru Elena Dubenco, din satul Drăgănești (30. 09)
Ești cea mai scumpă și dragă ființă pentru care purtăm în suflete frumoase sentimente de dragoste. Foarte mult ne dorim să putem opri scurgerea vertiginoasă a anilor tăi, să te știm și vedem mereu bine dispusă, puternică, energică, optimistă. Ne-am simțit întotdeuna bine protejați, încălziți de căldura inimii tale, a casei noastre părintești –leagăn dulce pentru noi și copilașii noștri.
Cărarea ce ne duce mereu spre tine scumpă, dragă și iubită mămică, e cea care oricând ne ademenește să venim cu drag, mai cu seamă la aniversare. Venim cu un buchet de flori dintre cele mai parfumate din această splendidă grădină a toamnei, un mănunchi de sentimente frumoase și o mulțime de îmbrățișări special pentru tine. Îți dorim sănătate multă, putere, curaj, vrednicie, oprimism, ani de lungă viață, multe bucurii de la cei dragi, noi împliniri. Să fii mereu în ascensiune, luminându-ne cu zâmbetul, cu bunătatea, cumsecădenia ce te caracterizează. Să te regăsești mereu în familie, în cercul celor dragi, unde ești iubită și apreciată.
La mulți, frumoși și binecuvântați ani, scumpo!
Cu toată dragostea: fiicele Rodica și Aurelia,feciorul Gheorghe,
ginerii Ion și
Costantin,nora Cătălina, rudele.

Pentru Natalia Ionașcu, din orașul Sângerei (30. 09)
   Pe maidanul încă neuitatei copilării, mămica ta, dragă Natalia, cu toată dragostea și râvnirea sufletească ți-a semănat semințele florilor de noroc spre a da rod în viitor, a te ocroti, a-ți ține firul vieții în lumina frumoaselor împliniri și a rosturilor mari. Ai putut cu același zel și străduință să ocrotești aceste flori, ținând în lumină și căldură vatra și casa, viața și fericirea ființelor scumpe și dragi ție. Nu în zadar te-ai născut în prima lună de toamnă, de mireasma florilor automnale îți este chipul și sufletul. Aduci cu tine de fiecare dată zâmbet,lumină, bunătate, cumsecădenie.
Cu frumoasa ocazie îți prindem o floare magică în părul tău bălai. Ea cuprinde frumoasele petale ale vieții tale tinerești, cu împlinire de fericire, dragoste, cu împlinire tinerească, armonie în minunata familie ce o întregești prin farmecul făpturii tale și cugetul alesei înțelepciuni. Rămâi și în continuare cea mai cu desăvârșire fiică, soție,femeie, mămică, colegă,prietenă… Să-ți străluce chipul și sufletul în ardoarea stelei de noroc, fericire, dragoste, noi realizări în toate căutările tale.
Cu mult drag: soțul, fiicele Nicoleta,
Lavinia, Otilia, părinții
Pentru Roman Bodnari, din orașul Sângerei (02.10)
Unim toată dragostea noastră ce ți-o purtăm în acest splendid buchet de trandafiri automnali pe care ți-l aducem în dar de ziua ta. În suflet mai purtăm o imensă dragoste și fericire pentru tine și te admirăm pentru cum ești, ce faci, pentru că ne ești ființa scumpă a vieții noastre.
Urări de sănătate, să-ți zboare visele departe, spre împlinirile care le dorești. Să te bucuri de realizări în activitatea bancară, iar acasă, în familie, să rămâi mereu cel care ai fost din totdeauna- sufletul nostru drag,i izvor de dragoste și bucurie.
La mulți ani, luminați de steaua fericirii.
Cu mult drag, părinții, soția,fratele,
dulcea princesă-fiica.

Pentru Ion Șișcanu, orașul Sângerei (03.10)
Ne face o deosebită plăcere să fim alături în aceste momente plăcute ale vieții, nu ca să -ți numărăm anii, dar să împărtășim bucuria realizărilor.Ai atins vârsta înfloririi, a speranțelor înraelizarea noilor obiective, în activitatea cotidiană. Te cunoaștem ca pe un om împlinit în mare măsură și destin desemnat cu străluciri de noroc, medic care dă dovadă de înalt profesionalism, vocație, omenie,care tratează cu bunătate și zâmbet.,energic și cumare ingeniozitate, cu planuriși vise demne de realizat. Anii care îți sunt încă tineri, sunt onorați printr-o demnitate de om și omenie, generozitate, cumsecădenie, demnitate…Ei să -ți fie o neprețuită comoară.
Să ai în continuare parte de sănătate trainică, putere de muncă,respect din partea colegilor,pacienților,ființelor dragi. Spriginul și fidelitatea noastră să-ți fie de ajutor mereu. Dragostea noastră, să-ți fie vindecare pentru suflet, puterea de a trăi în pace, dragoste, iubire în viitorul vieții tale alături de noi,cei care rămânem a-ți fi vatră de visuri și liniște sufletească.
Cu toată dragostea și afecțiunea: soția,copii, nepoțica,
nănășica Nina,rudele, cumetrii, prietenii