DISTRIBUIȚI

Nadejda MORARU din oraşul Sângerei (29.12)
Scumpei soţii, mămică şi bunicuţă la aniversarea vieţii!
Îţi adresăm cele mai calde şi sincere felicitări cu ocazia zilei de naştere. Peste anii care trec credem că simţi cel mai mult că ocupi sfânt loc în sufletele noastre şi de cât dragă ne-ai fost, mai scumpă rămâi pentru fiecare dintre noi. Ni-i frumoasă şi binevoitoare fiecare zi prin glasul tău care ne cheamă şi prin dragostea consemnată. Avem marele dar de la viaţa şi destin să fii mama noastră, pentru noi cei mari, dar şi pentru cei mici care cresc prin grija şi dragostea ta. Avem norocul să fii ocrotitoarea sufletelor, viselor şi tainelor vieţii şi a fericirii pe care o trăim împreună. Fii, buna noastră, sănătoasă, fericită, norocoasă. Deşi esti o fiinţă puternică, să te simţi ocrotită în spatele nostru şi prin dragostea noastră, a celor care suntem o familie şi atât de mult te iubim.

Cu drag, soţul, feciorul, nora, nepoţelele

Vasile Marandiuc, or. Biruința (01.01)
Unicul din puținii semeni care începe noul an cu bucuria unui nou an de viață. Suntem alături și trăim cu farmecul și bucuria acestui eveniment. Venim cu cele mai calde și sincere felicitări și urări de sănătate, de viață frumoasă în continuare, pe care le adresăm scumpului soț, tată și bunic. Sunt momente de bucurie, dar și de recunoștință că în viața noastră avem un model, după care am urmat și ne urmăm viața, activitatea de muncă, principiile. Model de tătic și familist iubitor, asemeni, preluând acest model, ne construim și noi familiile și castelul fericirii. Suntem profund recunoscători și purtăm în suflet și în viață un cald mulțumesc pentru tot. La mulți ani, bunul nostru!

Cu drag, soția, feciorii, nurorile, nepoții

Alexandra Botezatu din or. Sângerei (01.01)
Doamnă și iubită doctoriță, dragă omagiată, noi venim cu un sincer și cald colind cu ocazia zilei de naștere și a Anului Nou, momente și minuni care coincid în viața Dvs. Așa fiind lucrurile, dorim duble să Vă fie bucuriile și împlinirile care Vi le doriți. Nenumărate și continui să fie recunoștințele pacienților și oamenilor de bună credință pentru care Vă dăruiți prin profesionalism și bunătate sufletească. Deschideți sufletul către noi bucurii de viață, ca să le trăiți din plin și să fie memorabile. Și dacă ați ales să Vă nașteți nu când înfloresc florile, dar când cad fulgii de zăpadă, ei vin către inima Dvs, să Vă bucure să dea semne de prosperitate, de belșug și de pace sufletească. Cuprindeți-i, ca pe îngerii fericirii și ca pe cei mai așteptați, doriți colindători și prieteni de viață.
La mulți ani!

Cu drag, prietenii

Ana Bucur din or. Sângerei (01.01)
Îți adresăm sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere și îți dorim noroc din plin, fericire peste destin, multă, multă sănătate, răbdare ca să ai bucurie din toate. Să-ți fie frumoasă viața de mai departe ca și cântecele care ni le cânți, ca și lumina și tendința sufletului tău de a face bine mereu, de a se dărui, de a fi bună și iubitoare cu cei dragi, cu toți semenii și cu tinerii cu care activezi și pentru care ești prietenă călăuzitoare. Pentru noi, ai familiei și ai neamului, în care ne regăsim, oricând poți și făurești o lume asemeni plăcută, frumoasă, cu atmosfere vesele de neuitat, cu clipe frumoase trăite împreună, cu bucuria de a fi aproape. La mulți ani, cu dragoste, cu vise împlinite și cu bucuria dăruirii și recunoștinței noastre.

Cu drag, soțul, copiii, nepoțelul, rudele, verișorii.

Nina Martin din oraşul Sângerei (02.01)
Îţi adresăm calde felicitări cu ocazia zilei de naştere şi îţi dorim sănătate, bunăstare, fericire şi răbdare în faţa tuturor problemelor vieţii care mai intervin zi de zi. Să te simţi în aceste clipe aniversare fericită şi împlinită, să ai parte în viitor de o viaţa asemeni unui Revelion, plină de surprize, de bucurii şi de noi speranţe.
Răsplată pentru tot ce însemni pentru noi şi pentru oameni să-ţi fie respectul lor şi dragostea noastră, forţa ta şi energia nesecată prin care fiecare moment şi zi din viaţa ta sunt pline de realizări şi te reprezintă. Suntem mândri de tine şi viaţa alături ne este bucurie. La mulţi ani, scumpa noastră!

Soţul, copiii, nepoţii, prietenii