DISTRIBUIȚI

Sergiu Marandiuc , directorul SRL „Alodiu Nord”06.12
Suntem onorați și Vă transmitem calde felicitări cu ocazia zilei de naștere. Vă dorim din tot sufletul să rămâneți la frumoasa vârstă care o împliniți: tânăr, energic,plin de viață, încadrat până la cer în activitatea pentru rodul pământului și bunăstarea oamenilor. Nu Vă schimbă nici greutățile cu care Vă confruntați în activitatea de manager în agrcultură, funcție înaltă care o dețineți. Sunteți același om cald la suflet și binevointor, mult inteligent și cu drag de oameni, recunoscător părinților pentru creșterea decentă și educația aleasă, pe care V-au dat-o și mereu știiutor. Este o plăcere să colaborăm împreună, să fim angajații și colegii care îndeplinesc volumul de muncă, care Vă susțin în toate și Vă respectă enorm. Suntem mândri de Dvs.
La mulți ani !

Cu stimă și mult respect ,colegii.

Ion Cebotari din or. Sângerei 08.12
Adresăm sincere felicitări cu ocazia zilei de naștere și Vă dorim un car de sănătate, bucurii de la toată familia, de la copii și nepoței. Să aveți parte de ani de lungă viață, prosperi și îmbelșugați, cu realizări frumoase, cu gânduri împăcate, pentru cât bine faceți, dăruiți familiei și oamenilor din jur, societății și cercurilor largi de prieteni și colegi. Pentru tot și pentru toate mulțumim din suflet .

Cu un buchet de trandafiri și cu
inimi pline de dragoste, familia, prietenii


Rodica Cojocari din or. Sângerei! 09.12
Vă adresăm calde felicitări cu ocazia zilei de naștere și Vă dorim ca și spiritul sărbătorilor de iarnă care se apropie să Vă fie de frumoasă și încântătoare viața,zâmbetul copiilor, atmosfera casei și a familiei frumoase pe care o aveți. Tânără,frumoasă, inteligentă și pragmatică, să Vă păstrați aceste valori și calități prin care Vă remarcați. Fie-Vă viața de familie, personală, activitatea de muncă o oază de fericire și de lumină sufletească care mereu să Vâ inspire , să Vă susțină și să Vă facă în continuare fericită. La mulți ani!

Cu drag , prietenii, familia

Elvira Tronciu din or. Sângerei 09.12
Nu putem să exprimăm cât suntem de fericiți că la acest moment deosebit al vieții tale, aniversar, suntem împreună, toți trei bărbații casei noastre, alături de tine. Îți mulțumim pentru tot, că ai putere să fii tare în momente grele, că știi să te bucuri când cu toții suntem fericiți, că ți-i mereu aprinsă lumina dragostei. Dorim să știi că noi din drag de tine zâmbim, creștem, construim vise și punem speranțe la căpătâiul lor, prindem fulgii în palme și nu le permitem să se topească până tu nu-i admiri. Astfel îți dăruim o părticică din fericirea noastră inimii tale, largi și bune.

Cu drag, soțul, feciorii, toți cei ce te iubesc


Aurelia Bârsan din Sângerei 10.12
Scumpa noastră mămică,
De ziua ta noi îți dorim
Să fii mereu așa frumoasă,
Și veselă precum te știm.
Fii sănătoasă totdeauna
Și fericită orișicând
De tine avem nevoie-ntruna
Lumina noastră pe pămănt.
Noi îți dorim calea vieții
În flori scăldată fie mereu
Iar fericirea s-o porți în brațe
E pentru tine din suflețelul meu.
De când noi știm să mergem ,
Ai fost totul pentru noi
Ești mereu în pieptul nostru.
Și noi te iubim mereu.

Cu drag totdeauna și de ziua ta,
soțul, feciorii, mamica ,fratele, surioara, cumnatul,
cumnata, nepoțeii, nănășeii și cei dragi.

Claudia Golban din or. Sângerei 10.12
Draga noastră, te felicităm cu multă drag cu ocazia zilei de naștere. Noi poate nu observăm, tu însă mai profund simți cum anii trec , rupând filă cu filă din calendar. Nici o clipă nu ți-a trecut înzădar. Ne-ai crescut pe noi. Ai ținut casa și masa, anii de muncă. Simțim că dorul de noi te macină, că alte vremuri au bătut la poarta vieții, când noi nu suntem nici mici, nici aproape. Dar de la distanțe, de aproape sau de mai departe tu oricum și mereu ești cu noi, te purtăm în suflete ca pe scumpa icoană a vieții noastre. Multă sănătate , scumpă noastră, mamă.

Cu drag și cu dor, feciorii, soțul, prietenii