DISTRIBUIȚI

Incubatorul de Afaceri Sângerei în parteneriat cu A.O. „Pro Cooperare Regională”, în scopul susținerii și dezvoltării businessului mic și mijlociu din raion, a dat start sesiunii de instruire, care au durat trei zile. Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului „ Societatea civilă contribuie la dezvoltarea economică și socială a țării,” cu susținerea financiară a Uniunii Europene și cofinanțat de Suedia, prin intermediul Fundației Est- Europene.

În discursul de deschidere a evenimentului, Ludmila Prociuc, directoarea Incubatorului de Afaceri Sângerei, mulțumind participanților pentru prezență, a menționat utilitatea acestor instruiri pentru întreprinderile mici și mijlocii, accentuând importanța familiarizării lor cu posibilitatea de dezvoltare a afacerii și de facilitare a accesului pe piață. Totodată, Ludmila Prociuc a specificat, că sesiunea de instruire este o oportunitate unică de a învăța, cum să dezvolți modele de afaceri durabile.
Experții proiectului au salutat reprezentanții întreprinderilor mici și mijlocii din raion, specificând că, participanții la activitățile de instruire, în procesul de elaborare sau revizuire a planurilor de afaceri, pe tot parcursul sesiunii vor fi asistați de formatori experimentați.
La sesiune au participat tineri antreprenori din raion.