DISTRIBUIȚI

     Organizarea expo-târgului universal „Primăvara la Sângerei” este o tradiţie respectată cu profesionalism şi multă implicare de către Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) filiala Bălţi și Ghişeul Unic Sângerei. Evenimentul are o prestaţie valoroasă în teritoriu, dovadă fiind numărul în creştere, de la ediţie la ediţie, a participanţilor, cât şi susţinerea constantă de care beneficiază din partea administraţiei raionului şi a primăriei oraşului.

      Circa 30 de întreprinderi, antreprenori au completat programul expo-târgului, răspunzând la invitaţia organizatorilor (CCI) filiala Bălţi. Participanţii la ediţia a VI-a au expus spre interes şi solicitare un spectru diversificat de mărfuri şi servicii, variat şi atractiv, pe care le-au prezentat vizitatorilor.

După cum ne-a informat Eudochia CUCOŞ, manager în teritoriu al filialei Bălţi „au fost reprezentanţi ai domeniului de afaceri şi serviciilor din raion dar şi din alte localităţi ale republicii: raioanele Anenii Noi, Râşcani, Ungheni şi mun. Chişinău.

Preponderent pentru această…

continuarea o veți citi în numărul 20 al ziarului din săptămâna aceasta

Foto: Vera Tabarcea