Eugenia Boldu din orașul Sângerei 15.02

Eugenia Boldu din orașul Sângerei 15.02

44
DISTRIBUIȚI

Ființă scumpă în grădina vieții fiecărui dintre noi, te felicităm cu drag cu ocazia zilei de naștere ce se apropie. Știm că pe lângă noi toți comoara vieții tale și darul sfânt este sănătatea. Să ai parte de ea, ca să nu-ți dispară zâmbetul cu care ne întâmpini de fiecare dată, bunătatea inimii, să poți în continuare a menține armonia în familia și în casa noastră. Ne minunăm cu câtă strictețe și grijă porți în suflet credința în Dumnezeu și în fiecare dintre noi, știind cu ce trăim, ce ne neliniștește, ce ne bucură, ce dorințe avem. Mereu, fără tăgadă te oferi să   împărtășești cu noi totul ce se adună pe suflet, că ne i-ai din poveri, să ne înmulțești bucuriile prin dăruirea și bunătatea sufletului tău.

 Îți mulțumim și îți dorim zile și ani cu dragoste, cu bucurii,  să emani mereu feminitatea și bunătatea ta , căci sunt împărății   prin care ne simțim cei mai   iubiți și fericiți.

 Cu drag de tine, soțul Valeriu, fiica Natalia, fiul Sergiu, ginerele Daniel, nora Cornelia și iubiții nepoței Alexandru, Dănuț, Ana-Maria.