„Ecoul nostru” rămâne să fie o tribună deschisă pentru toți cititorii

„Ecoul nostru” rămâne să fie o tribună deschisă pentru toți cititorii

54
DISTRIBUIȚI

Stimați cititori, iată-ne ajunși din nou sub Steaua Sărbătorilor de Crăciun, și în prag de An Nou. Poate de aceea, zic, că anume la aceste răscruci simbolice, fie și pentru o clipă, facem un bilanț al propriei existențe, ne întristăm și bucurăm, ne autobiciuim și îmbărbătăm. Oricum, de Anul Nou aruncăm o privire retrospectivă la cărăruia pe care am străbătut-o în spații și în timp și, totodată, încercăm a găsi luminiș în hățișul ce avem a-l străbate.
Acum, stimate cititor, ai ocazia să ții în mână ultimul număr al ziarului „ Ecoul nostru”, nr. 48 din anul 2018.

Sincer recunoaștem, n-a fost ușor să ajungem la acest ultim număr. N-am fost părăsiți de speranța și gândul de a edita cu orice preț ziarul, de a face conținutul lui mai bogat, după gustul cititorilor noștri fideli și sinceri, nu a celor falși, mincinoși, fățarnici și trădători… Am avut încredere că mâine va veni o zi mai bună și pentru presa locală independentă, în deosebi un viitor prosper presei independente din Moldova. Totdeauna am ținut cont de doleanțele cititorilor, ne-am străduit să realizăm ceea ce au dorit să citească în paginile ziarului.
Dacă am reușit să semănăm ceva adevăr în casele oamenilor din raion, cititorii sunt în drept să ne judece. Cea mai mare apreciere a noastră este că cititorii ne trec pragul redacției ne telefonează pentru a ne mulțumi de produsul nostru mediatic. Noi, suntem chemați să facem un lucru nobil, să oferim cititorului informații obiective, echilibrate, echidistante despre evenimentele din raion, republică,lume. În măsura posibilităților ne-am străduit să ne facem datoria cu demnitate, cu harul moștenit, să ne păstrăm verticalitatea și bunul simț, chiar dacă am fost atacați, învinuiți de multe ce nu ne caracterizează. Am fost buni și blânzi cu cei onești, duri cu cei certați cu bunul simț. Am ajuns în clipa aprecierii noastre de un an, modalitatea fiind simplă: cei cărora ziarul le-a plăcut l-au abonat și pentru anul care bate deja la ușă. Le sunt tuturor recunoscătoare. Un cuvânt aparte am a spune celor care pe parcursul anului au fost alături, contribuind dacă vreți, ca ziarul să ajungă săptămână de săptămână în casele Dumneavoastră: angajaților, prietenilor și partenerilor noștri, SRL „Tipografia Bălți”, care ne-au mers în întâmpinare, tipărind ziarul, chiar și când mai admiteam restanțe, Centrului de Poștă Sângerei, grație căruia ziarul este distribuit și abonat. Ziarul „Ecoul nostru” rămâne a fi o tribună deschisă pentru toți cititorii, reflectă realitatea fără retușări….

continuarea o puteți găsi în ziarul numărul numărul 48 din această săptămână