E bine venit și milostenie a face

E bine venit și milostenie a face

471
DISTRIBUIȚI

     Este îmbucurător faptul că trăind în această societate cu crize interminabile mai sunt oameni buni la suflet care au frică de Dumnezeu, respectă  sfintele tradiții, căci sfinții părinți învață: în post este bine venit a face milostenie, pentru a căpăta mântuire deplină.

 

Arhimandritul Pahomie JUGĂNARU, starețul mănăstirii Sfinților Apostili „Petru și Pavel”, împreună cu personalul mănăstirii cu lacrimi de mari închinăciuni aduc mulțumiri tuturor binefăcătorilor pentru contribuția la renovarea mănăstirii. Slujitorii lăcașului sfânt  îndeamnă oamenii de bună credință de a mai face milostenie acum în post…

La mănăstire continuă lucrările de renovare, reparație și nu e târziu nicicând să revenim cu contribuțiile personale.

Fiecare dintre noi poate contribui la renovarea lăcașului și nu numai.

Starețul Pahomie aduce mulțumiri celor care au contribuit și contribuie la construcția acestui lăcaș sfânt.

„Îndemnăm oamenii de bună credință de a face milostenie. La mănăstire încă multe lucrări își așteaptă rândul pentru a fi înfăptuite. Personalul mănăstirii din Bocancea nu uită nici pentru o clipă să plece genunchii în rugăciunile ce se fac zi de zi, seară de seară întru sănătatea și bunăstarea celora, care ajută mereu acest lăcaș de mare însemnătate spre ridicarea din întuneric a duhului creștin-ortodox pe acest pământ și mântuirea sufletelor ce în credință se îndreaptă spre Dumnezeu”.