Duminică totul depinde de noi și de fiecare în parte

Duminică totul depinde de noi și de fiecare în parte

70
DISTRIBUIȚI
Poză-simbol

Ne aflăm în fața unui eveniment crucial pentru viitorul Republicii Moldova, soarta fiecăruia dintre noi- alegerile parlamentare. Scrutinul de duminică trebuie să pună capăt crizelor și incertitudinilor. Duminică avem puterea să ne debarasăm definitiv de trecut și să deschidem larg porțile viitorului. S-ar putea să ne trezim luni în Lumină sau într-un întuneric negru de tot.
Totul depinde de noi, toți oamenii Republicii Moldova. E de datoria noastră a tuturor să ne informăm rudele, prietenii, vecinii, bătrânii despre importanța de participare a fiecărui cetățean la acest scrutin. Nu putem să pierdem această șansă! Este un moment istoric, ireversibil. De rezultatul acestor alegeri parlamentare va depinde viitorul Republici Moldova, al copiilor și nepoților noștri. Votul fiecăruia e important. Nu avem voie să vindem țara strămoșilor noștri și nici să o schimbăm pe medalii etc. Țara nu se vinde, să ne amintim de îndemnul lui GRIGORE VIERU că „Casa părintească nu se vinde”. El se referea la țara în care trăim.
Duminică, mergem la alegeri. Vom alege nu doar un nou Parlament, vom alege un nou model de dezvoltare a țării. Este un moment crucial pentru fiecare dintre noi. Aceste alegeri ne privesc în mod direct pe fiecare în parte, pentru că ele pot schimba viața în bine sau rău. Totul depinde de alegerea pe care o vom face.
Republica Moldova se află din nou la o răscruce. …

continuarea o puteți găsi în ziarul numărul 9 din această săptămână