DISTRIBUIȚI

   Luna februarie e perioada dulce când îndrăgostiții dăruie cele mai multe flori, complimente și săruturi. Momentele frumoase trăite de Valentin și Valentina, precum și de Dragobete sunt menite pentru a da aripi și mai puternice sentimentului frumos numit dragoste. Despre minunatele simțiri ce face lumea mai frumoasă am discutat cu distinsul artist Nicolae GLIB care, cu dragoste și despre dragoste cântă lumii întregi, acestui meleag mioritic, care cu iubire își alimentează familia.

– D-le GLIB, pornind de la versurile unui cântec din repertoriu dvs: ,,Lângă omul ce-l iubeşti/ Să trăieşti, să tot trăieşti”, v-aș ruga să ne definiți aceste sublime trăiri.

   ,,Atunci când două persoane au parte de o dragoste reciprocă, se pot numi norocoși, fiindcă dragostea adevărată este un sentiment pe care cu toții vrem să-l simțim, e cel mai frumos lucru carei s-ar putea întâmpla cuiva, dar de care nu toți au parte și nu totdeauna durează în timp. Pentru menținerea flacării dragostei mereu aprinsă este nevoie de încredere, grijă și atenție. Aceasta, cred eu, este definiția dragostei și rețeta fericirii.”

– Povestiți-ne cum a început povestea dvs. de dragoste?

   ,,Povestea a început în anii `71- 72, eu eram invitat la un concert în orașul Strășeni. După finalizare, Tatiana a urcat pe scenă și mi-a dăruit un frumos buchet de flori. Ăsta a fost începutul poveștii, care a fost urmat apoi de frumoase întâlniri, mai apoi de o nuntă bogată în tradiții și obiceiuri. Dragostea care a încolțit atunci, acum a ajuns să aibă roade bogate, am în jurul meu ceea ce trebuie să aibă cu adevă- rat un om fericit, o soție iubitoare, copii frumoși și nepoței dulci. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest noroc, de avea persoane care…

continuarea o veți citi în numărul 9 al ziarului din săptămâna ceasta

Foto: https://www.facebook.com/Nicolae-Glib